Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Veste kaj sem jaz za Otta Barica? Ne Einstein, ampak Zweistein!
Miroslav Blaževic
3. junij 2010
 NATISNI
Na voljo še 3.500 vstopnic
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)
Iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporocili, da je bilo danes ob 12. uri na prodajnih mestih na voljo še 3.500 vstopnic za jutrišnjo prijateljsko tekmo.

Prijateljska tekma z Novo Zelandijo, ki bo na sporedu v petek ob 20.45. uri, je hkrati zadnja preizkušnja naše reprezentance pred svetovnim prvenstvom. Zanimanje za ogled tekme je precejšnje, tako je že do vceraj pošlo okrog 7.000 vstopnic. Danes so iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) sporocili, da je bilo ob 12. uri na voljo še približno 3.000 vstopnic. Slednje so še vedno na voljo na vseh ustaljenih prodajnih mestih (www.nzs.si/Vstopnice, na vecjih Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa, v Hiši Vstopnic v Cityparku, Europarku in hali Tivoli, blagajni Križank in drugih prodajnih mestih Eventima.), prodaja pa bo potekala tudi na dan tekme na stadionu. Blagajna A se odpre ob 10. uri, blagajni B in D pa se odpreta ob 18. uri.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Leta 1998 se je na naslovnicah angleških casnikov znašel sodnik Melvin Sylvester, ceprav je pravico delil zgolj na amaterski tekmi. Toda ker dober gl...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje