Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
3. junij 2010
 NATISNI
Tudi Burgic v Avstrijo
Anže Zajic (foto: AIK)
Po Mateju Mavricu, ki se je pred dnevi dogovoril s Kapfenbergom, je v Avstrijo prestopil še en reprezentant - Miran Burgic. Slednji se je dogovoril z Wacker Innsbruckom.

Avstrijska Bundesliga bo v novi sezoni bogatejša še za enega Slovenca. K našim severnim sosedom, ki ocitno vse vec vlagajo v nogomet, se namrec podaja reprezentancni napadalec Miran Burgic, ki je bil do nedavnega v igri za svetovno prvenstvo. Nekdanji napadalec HiT Gorice je bil nazadnje clan švedskega prvligaša AIK-a iz Solne, za katerega je igral od leta 2006. Burgic se podaja v novopecenega prvoligaša Wacker Innsbruck, prvaka avstrijske druge lige. Podpisal je pogodbo za dve leti, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. Wacker Innsbruck bo Burgicev drugi tuji klub v karieri. "Miran Burgic je pravi napadalec, zelo mocan v igri z glavo. Nogometnim navdušencem v Innsbrucku bo prinesel še veliko veselja," je ob podpisu pogodbe s slovenskim napadalcem dejal športni direktor kluba iz Innsbrucka Oliver Prudlo.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Katie Taylor je že res dekle, toda verjemite, da z njo na nogometnem igrišcu ne bi želeli zobati cešenj. Sicer ne preigrava kot Ronaldinho in tudi ni...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje