Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Tako pac je pri nas, da hitro udari ljubosumnost. Zakaj pa nekoga ne bi mogli prodati za deset milijonov evrov? Kaj mora res sosedu crkniti prav vsaka krava?
Zlatko Zahovic
3. junij 2010
 NATISNI
Tudi Burgic v Avstrijo
Anže Zajic (foto: AIK)
Po Mateju Mavricu, ki se je pred dnevi dogovoril s Kapfenbergom, je v Avstrijo prestopil še en reprezentant - Miran Burgic. Slednji se je dogovoril z Wacker Innsbruckom.

Avstrijska Bundesliga bo v novi sezoni bogatejša še za enega Slovenca. K našim severnim sosedom, ki ocitno vse vec vlagajo v nogomet, se namrec podaja reprezentancni napadalec Miran Burgic, ki je bil do nedavnega v igri za svetovno prvenstvo. Nekdanji napadalec HiT Gorice je bil nazadnje clan švedskega prvligaša AIK-a iz Solne, za katerega je igral od leta 2006. Burgic se podaja v novopecenega prvoligaša Wacker Innsbruck, prvaka avstrijske druge lige. Podpisal je pogodbo za dve leti, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. Wacker Innsbruck bo Burgicev drugi tuji klub v karieri. "Miran Burgic je pravi napadalec, zelo mocan v igri z glavo. Nogometnim navdušencem v Innsbrucku bo prinesel še veliko veselja," je ob podpisu pogodbe s slovenskim napadalcem dejal športni direktor kluba iz Innsbrucka Oliver Prudlo.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V sezoni 1945/46 je zadnjem mesto v mehiškem prvenstvu osvojil klub Monterrey, ki je na tridesetih tekmah izgubil 21-krat, prejel pa kar 133 golov...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje