Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Rad te imam, Zlatan Ibrahimovic! Res si priden fant, da nisi dal gola svojemu staremu prijatelju!
Leo Beenhakker
3. junij 2010
 NATISNI
Tudi Burgic v Avstrijo
Anže Zajic (foto: AIK)
Po Mateju Mavricu, ki se je pred dnevi dogovoril s Kapfenbergom, je v Avstrijo prestopil še en reprezentant - Miran Burgic. Slednji se je dogovoril z Wacker Innsbruckom.

Avstrijska Bundesliga bo v novi sezoni bogatejša še za enega Slovenca. K našim severnim sosedom, ki ocitno vse vec vlagajo v nogomet, se namrec podaja reprezentancni napadalec Miran Burgic, ki je bil do nedavnega v igri za svetovno prvenstvo. Nekdanji napadalec HiT Gorice je bil nazadnje clan švedskega prvligaša AIK-a iz Solne, za katerega je igral od leta 2006. Burgic se podaja v novopecenega prvoligaša Wacker Innsbruck, prvaka avstrijske druge lige. Podpisal je pogodbo za dve leti, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. Wacker Innsbruck bo Burgicev drugi tuji klub v karieri. "Miran Burgic je pravi napadalec, zelo mocan v igri z glavo. Nogometnim navdušencem v Innsbrucku bo prinesel še veliko veselja," je ob podpisu pogodbe s slovenskim napadalcem dejal športni direktor kluba iz Innsbrucka Oliver Prudlo.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Strelci so v sezoni 2006/07 v Franciji povsem razocarali, saj je prvi golgeter prvenstva Portugalec Pedro Pauleta skupaj zabil vsega 15 golov. Pau...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje