Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
2. junij 2010
 NATISNI
Prodanih že 7.500 vstopnic
Uredništvo (foto: SPS)

Iz vodstva Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporocili, da je pred petkovo prijateljsko tekmo z Novo Zelandijo prodanih že 7.500 vstopnic.

Slovenska izbrana vrsta se bo od domacih navijacev poslovila v petek, ko se bo na prijateljski tekmi v Mariboru pomerila z udeleženko svetovnega prvenstva Novo Zelandijo. Ljudski vrt bo skoraj zanesljivo poln, saj so iz vodstva NZS sporocili, da je bilo doslej prodanih že 7.500 vstopnic. Pred tekmo z Novo Zelandijo bodo kapetan Koren in soigralci zadnji trening opravili v Kidricevem, saj zaradi slabega vremena ne želijo še dodatno obremeniti zelenice mariborskega nogometnega hrama.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Redki so nogometaši, ki se lahko pohvalijo, da so naslov prvaka slavili v razlicnih državah. Po nekaterih informacijah sta bila v zgodovini le dva...

EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje