Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ni ga mocno udaril? Torej, ga je samo udaril, vendar ne mocno. Pocasi postanimo resni, saj je že skrajni cas.
Nenad Protega
1. junij 2010
 NATISNI
Odpadli Matic, Šišic in Kelhar
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Slovenski selektor Matjaž Kek je objavil imena 23 igralcev, ki bodo zastopali barve Slovenije v Južni Afriki. Odpadli so Mirnes Šišic, Darijan Matic in Dejan Kelhar.

Slovenski selektor Matjaž Kek je danes opravil z najtežjim delom priprav pred zgodovinskim odhodom na svetovno prvenstvo. Kek je namrec moral iz seznama kandidatov prekrižati tri imena, danes pa so iz tabora Nogometne zveze Slovenije sporocili, da svetovnega prvenstva v Južni Afriki ne bodo videli Dejan Kelhar, Darijan Matic in Mirnes Šišic.

Kek se je držal svojih napovedi, da bodo na svetovno prvenstvo odpotovali vsi igralci, ki so sodelovali v kljucnem delu kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo, edina vecja novost pa je Tim Matavž, ki je z odlicnimi igrami v nizozemskem prvenstvu v Brunico ocitno uspel prepricati Keka.

Postava slovenske reprezentance na SP:

Vratarji: Samir Handanovic (Udinese), Jasmin Handanovic (Mantova), Aleksander Šeliga (Sparta Rotterdam)

Branilci: Bojan Jokic (Chievo), Boštjan Cesar (Chievo), Matej Mavric Rožic (Kapfenberg), Marko Šuler (Gent), Branko Ilic (Lokomotiva Moskva), Elvedin Džinic, Suad Filekovic (oba Maribor), Mišo Brecko (Koln)

Vezisti: Andraž Kirm (Wisla), Andrej Komac (Maccabi Tel Aviv), Rene Krhin (Inter), Dalibor Stevanovic (Vitesse), Valter Birsa (Auxerre), Aleksander Radosavljevic (Larissa), Robert Koren (West Bromwich)

Napadalci: Milivoje Novakovic (Koln), Zlatko Dedic (Bochum), Tim Matavž (Groningen), Zlatan Ljubijankic (Gent), Nejc Pecnik (Nacional)

Šišic: Seveda sem razocaran

Tako blizu, a vendarle predalec

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Samuel Eto'o danes blesti v dresu španskega velikana Barcelone, toda njegova avantura se je na Iberskem polotoku zacela precej slabša. Ko je kot vseg...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje