Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Ne predstavljam si življenje brez Playstationa. Moram si kupiti trojko, ampak nimam casa. Ni šans, da bi na priprave odšel brez njega, ne morem si predstavljati. Ce ga ni ob meni, takoj za 30 do 40 odstotkov slabše treniram.
Sebastjan Cimerotic
1. junij 2010
 NATISNI
Simic odslej znova "amater"
Uredništvo (foto: SPS)
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS) je na svoji 19. redni seji potrdil napovedano prekinitev delovnega razmerja s predsednikom Ivanom Simicem.

Po svetovnem prvenstvu, ko se bo intenziteta dela zmanjšala, bo predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) precej manj obremenjen. Zato je Ivan Simic, ki trenutno opravlja to funkcijo, že aprila izrazil željo, da se 30. junija prekine njegovo delovno razmerje. Izvršni odbor NZS, ki se je na 19. redni seji sestal v ponedeljek, je to podprl, tako da Simic s 30. junijem ne bo vec zaposlen na NZS.

IO je na omenjeni seji preimenoval dve komisiji, in sicer komisijo za obvešcanje v komisijo za odnose z javnostmi, komisijo za marketing pa v komisijo za finance in trženje. Zbirati pa je zacel tudi predloge za ustanovitev treh novih komisij - za sodniške zadeve, amaterski nogomet in profesionalni nogomet. IO je sprejel tudi koledar ženskih in futsal tekmovanj, imenoval vodstva tekmovanj za prihodnji dve sezoni v 3. SNL in 2. SML/SKL ter obravnaval merila za razdelitev sredstev Grassroots.  

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Atletico iz Madrida velja za enega najboljših španskih klubov vseh casov, ki pa že vrsto let ceplja za najboljšimi in se nikakor ne more prebiti na n...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje