Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ko sem jaz treniral, sem šel s treninga domov na - trening. Jaz sem sam treniral cez Rožnik. Meni je bilo tisto premalo. To pomeni, da sem imel v sebi dodatno moc, tisto pa me je potem odneslo v tujino.
Brane Oblak
1. junij 2010
 NATISNI
Simic odslej znova "amater"
Uredništvo (foto: SPS)
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS) je na svoji 19. redni seji potrdil napovedano prekinitev delovnega razmerja s predsednikom Ivanom Simicem.

Po svetovnem prvenstvu, ko se bo intenziteta dela zmanjšala, bo predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) precej manj obremenjen. Zato je Ivan Simic, ki trenutno opravlja to funkcijo, že aprila izrazil željo, da se 30. junija prekine njegovo delovno razmerje. Izvršni odbor NZS, ki se je na 19. redni seji sestal v ponedeljek, je to podprl, tako da Simic s 30. junijem ne bo vec zaposlen na NZS.

IO je na omenjeni seji preimenoval dve komisiji, in sicer komisijo za obvešcanje v komisijo za odnose z javnostmi, komisijo za marketing pa v komisijo za finance in trženje. Zbirati pa je zacel tudi predloge za ustanovitev treh novih komisij - za sodniške zadeve, amaterski nogomet in profesionalni nogomet. IO je sprejel tudi koledar ženskih in futsal tekmovanj, imenoval vodstva tekmovanj za prihodnji dve sezoni v 3. SNL in 2. SML/SKL ter obravnaval merila za razdelitev sredstev Grassroots.  

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Klubi, ki so uspešni, imajo ponavadi vec navijacev, kot tisti, ki nizajo slabe rezultate. A tudi prvoligaši, ki redno osvajajo lovorike, imajo svoje ...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje