Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec. Že takrat sem bil bolj "flot", že takrat sem si vse upal, vse dovolil. Tako kot danes, brez zaprek. Nic nisem po ovinkih govoril.
Branko Oblak
31. maj 2010
 NATISNI
Mavric bo nadaljeval v Kapfenbergu
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)
Slovenski reprezentancni branilec Matej Mavric Rožic bo svojo kariero nadaljeval v Avstriji. Za sodelovanje se je dogovoril s prvoligašem Kapfenbergom.

Ko smo se pred dnevi pogovarjali z reprezentancnim branilcem Matejem Mavricem Rožicem, nam je le-ta zaupal, da nepreklicno zapušca TuS Koblenz, ki je izpadel v tretjo nemško ligo. "Igral bom v prvi ligi, podpisal sem triletno pogodbo," je dejal Mavric, ki o imenu kluba ni želel govoriti. No, danes pa je identiteta kluba, pri katerem bo naslednje tri sezone igral Mavric, že znana. Nekdanji nogometaš HiT Gorice in Primorja se seli bliže domovini - v Avstrijo. "Veseli smo, ker smo se dogovorili z Matejem Mavricem. Igral bo na svetovnem prvenstvu in za nas predstavlja veliko okrepitev," je za uradno spletno stran avstrijskega prvoligaša dejal direktor kluba Herbet Wieger in dodal: "Pogovarjali smo se že kar nekaj casa, ko pa je Koblenz izpadel iz druge lige, so pogovori postali bolj intenzivni, nato pa smo sklenili prestop." Za Mavrica bo Kapfenberg, ki je sezono v avstrijski Bundesligi koncal na predzadnjem (devetem) mestu, tretji tuji klub, pred njim je namrec igral za norveški Molde in nemški Koblenz.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Ridsdale je razkril nekaj anekdot iz casov, ko je sedel na predsedniškem stolcku angleškega kluba Leeds United. Slednji je pod njegovim vodstvo...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje