Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Nikoli ne bom pozabil, ko mi je trener rekel: Pridi, Steffen, in se sleci. Zdaj gre zares!
Steffen Freund
27. maj 2010
 NATISNI
Mavric zapušca Nemcijo
Miran Zore (foto: SPS)

Matej Mavric Rožic se trenutno nahaja na pripravah v Brunicu, vendar si je medtem že uspel najti nov klub. Zapustil bo Nemcijo, s svojim novim klubom pa podpisal triletno pogodbo.

Selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek na pripravah v Brunicu narekuje hud ritem. Popušcanja ni, trenira se na polno. Branilec Matej Mavric Rožic priznava, da so priprave malce drugacne kot sicer, predvsem se okoli reprezentance dviga veliko vec prahu. "Smo v fazi priprav, ko je utrujenost nekaj povsem obicajnega. Treningi so naporni, to ni nobena skrivnost, vendar jih za zdaj vsi dobro prenašamo. Predvsem mladi, ki so še posebej željni dokazovanja," je za Nogomanio povedal Mavric, kateremu sprememba nadmorske višine (Kronplatz leži na nadmorski višini preko 2000 metrov) ne predstavlja težav: "Zagotovo je malce drugace trenirati na visoki nadmorski višini, vendar težav nimam. Niti jih nimajo ostali. Priprave se sicer ne razlikujejo od tistih, ki smo jih opravljali v preteklosti, le nekaj vec drugih obveznosti je. Razne predstavitve, promocije, fotografiranja, druženje z novinarji…"

Mavric zapušca Koblenz
Ker je njegov Koblenz, za katerega je igral od leta 2007, pred tem je brcal za Molde in še prej za Gorico ter Primorje, nazadoval v tretjo nemško ligo, se je Mavric podal v lov za novim klubom. In ga tudi našel. O imenu še ne želi govoriti, gre pa za prvoligaša, vendar ne nemškega, kajti Mavric bo, ne glede na to, da je v Nemciji zanj vladalo kar nekaj zanimanja, zamenjal državo in posledicno tudi ligo: "Podpisal sem predpogodbo. Cakam le, da se predsednik vrne z dopusta, kar bi se moralo zgoditi prihodnji teden. Nato bo vse urejeno. Podpisal sem za tri leta in sem zadovoljen. Pomembno je, da sem te stvari uredil že zdaj in da nisem cakal do zadnjega, želim namrec, da bo moja glava osredotocena le na svetovno prvenstvo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Si predstavljate, kakšen šok bi doživeli navijaci Domžal, ce bi njihov klub zgolj sezono po osvojitvi naslova prvaka izpadel iz elitnega razreda tekm...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje