Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Žoga je okrogla, pa še ženskega spola.
Primož Gliha
26. maj 2010
 NATISNI
Novakovic trenira z ostalimi
Miran Zore (foto: SPS)
Milivoje Novakovic, ki ima že dalj casa težave s preponami, je danes treniral s svojimi soigralci. Rene Krhin v dvoboju z Zlatkom Dedicem razbil arkado.

Slovenska nogometna reprezentanca se v polnem ritmu pripravlja v Brunicu, kjer je po besedah t.i. team managerja Boštjana Gasserja vse v najlepšem redu, tako da imajo varovanci Matjaža Keka, ki se z vzponi na Kronplatz pripravljajo na zahtevnejše razmere za igro, kakršne jih cakajo v Južni Afriki, idealne pogoje za delo. Z mocmi se ne varcuje, selektor Kek s svojim pomocnikom Milanom Miklavicem žene igralce do skrajnosti. Milivoje Novakovic do skrajnosti še ne more, kajti šele dobro je zacel trenirati z ostalimi. Bolece prepone so mu v zadnjih dneh dovoljevale zgolj tek, že vceraj pa je nekaj casa treniral z ostalimi, danes prav tako. Se je pa na današnjem treningu poškodoval aktualni italijanski in evropski prvak Rene Krhin, ki je v dvoboju z Zlatkom Dedicem utrpel razbito arkado ter nekaj modric, kar nazorno prica o resnosti in želji, ki ju na pripravah kažejo naši nogometaši. Omeniti velja še manjše težave Bojana Jokica, ki ima težave s hrbtom, vendar bo menda že v kratkem nared. Tako kot tudi Krhin.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Gianluigi Buffon danes velja za enega najboljših vratarjev vseh casov. Med navijaci sila priljubljeni Gigi je kariero zacel pri Parmi, vse od leta...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje