Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike.
Udo Lattek
26. maj 2010
 NATISNI
Novakovic trenira z ostalimi
Miran Zore (foto: SPS)
Milivoje Novakovic, ki ima že dalj casa težave s preponami, je danes treniral s svojimi soigralci. Rene Krhin v dvoboju z Zlatkom Dedicem razbil arkado.

Slovenska nogometna reprezentanca se v polnem ritmu pripravlja v Brunicu, kjer je po besedah t.i. team managerja Boštjana Gasserja vse v najlepšem redu, tako da imajo varovanci Matjaža Keka, ki se z vzponi na Kronplatz pripravljajo na zahtevnejše razmere za igro, kakršne jih cakajo v Južni Afriki, idealne pogoje za delo. Z mocmi se ne varcuje, selektor Kek s svojim pomocnikom Milanom Miklavicem žene igralce do skrajnosti. Milivoje Novakovic do skrajnosti še ne more, kajti šele dobro je zacel trenirati z ostalimi. Bolece prepone so mu v zadnjih dneh dovoljevale zgolj tek, že vceraj pa je nekaj casa treniral z ostalimi, danes prav tako. Se je pa na današnjem treningu poškodoval aktualni italijanski in evropski prvak Rene Krhin, ki je v dvoboju z Zlatkom Dedicem utrpel razbito arkado ter nekaj modric, kar nazorno prica o resnosti in želji, ki ju na pripravah kažejo naši nogometaši. Omeniti velja še manjše težave Bojana Jokica, ki ima težave s hrbtom, vendar bo menda že v kratkem nared. Tako kot tudi Krhin.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Argentinci so morda za zmago na pomembni nogometni tekmi placali najvišjo ceno v zgodovini nogometa. Leta 1978 je Argentina za uvrstitev v drugi krog...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje