Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Letošnja sezona zame ni sanjska, moje sanje navadno vkljucujejo Elle Macpherson.
Paul Duffen
25. maj 2010
 NATISNI
Novakovic še ne trenira
Uredništvo (foto: SPS)

Slovenska reprezentanca dela s polno paro. Selektor Matjaž Kek s svojimi nogometaši pridno dela v italijanskem Brunicu. V torek gostje na cilju etape Gira.

Slovenska nogometna reprezentanca se, v varnem objemu idilicnega Brunica, pripravlja na zahtevne preizkušnje, ki jih že cez nekaj tednov prinaša svetovno prvenstvo. Domacini so slovenski odpravi pripravili topel sprejem, ki pa ni dolgo trajal - selektor Matjaž Kek je v Brunico namrec prišel predvsem delati. Hotel Majestic, v katerem so namešceni naši nogometaši, je vrhunske kakovosti, tako kot tudi dva igrišca za trening, na katerih bodo takticne zamisli selektorja pilili nogometaši. Prizorišce treninga, kakršnega je strokovni štab reprezentantom pripravil v ponedeljek, pa je tudi nekaj vec kot dva tisoc metrov visoki Kronplatz (nanj so se po dobrih desetih minutah vožnje povzpeli z gondolo), na katerem se slovenska reprezentanca privaja visoki nadmorski višini, ki jo caka v Južni Afriki. Na Kronplatz se bo slovenska odprava podala tudi v torek, tokrat zaradi cilja etape Gira d Italia, kjer bodo naši nogometaši gostje v posebnem VIP šotoru. Dopoldanskem vzponu in fizicni pripravi, ki jo je vodil pomocnik selektorja Martin Magister, je sledilo še popoldansko delo na igrišcu. Kot zadnji se je v ponedeljek reprezentanci pridružil mladi Rene Krhin, ki je s svojimi soigralci pri Interju do 6. ure zjutraj proslavljal veliki uspeh – zmago v finalu Lige prvakov.

Poškodbe za zdaj prizanašajo
S poškodbami naši nogometaši na sreco nimajo težav. Izjema je le napadalec Kölna Milivoje Novakovic, ki že vec tednov "vlece" poškodbo prepone, zaradi katere ne more normalno trenirati. Reprezentancni zdravnik dr. Matjaž Vogrin, katerega bo v soboto zamenjal dr. Vasja Kruh, ima tako najvec dela prav z njim, ne v povsem polnem pogonu sicer vadijo  tudi Samir Handanovic, Marko Šuler, Boštjan Cesar in Valter Birsa, vendar ne gre po besedah reprezentancnega zdravnika za nic resnega.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred skoraj petnajstimi leti je nogometna reprezentanca sedaj že pokojne Jugoslavije veljala za enega od velikih favoritov bližajocega se evropske...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje