Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Toliko brezplacnih svetovalcev, kolikor sem jih dobil pri nogometu, ne dobim na nobenem drugem poslovnem podrocju. Vsa Slovenija se vrhunsko spozna na nogomet, vsi novinarji, politiki, gospodarstveniki. Jaz, ki sem ob vsem tem zbegan, sem se pac moral odlociti za enega – se opravicujem vsem drugim – in to je Dragan Skocic. Cudi me samo, da ni sedež Reala Madrida ali Manchester Uniteda v Sloveniji.
Joc Pececnik
22. maj 2010
 NATISNI
Po Brdu pri Kranju v Brunico
Uredništvo (foto: SPS)

Slovenska nogometna reprezentanca se je na Brdu pri Kranju še zadnjic predstavila pred odhodom na priprave v Brunico. Matjaž Kek pravi, da se Slovenija lahko zanese nanje.

Slovenska nogometna reprezentanca se je v petek predstavila na Brdu pri Kranju in tako simbolicno naredila uverturo v najvecji nogometni dogodek leta – svetovno prvenstvo. Na prireditvi se je zbralo vec kot 500 prijateljev nogometa, zbranim pa se je predstavilo 25 od 26 clanov reprezentance. Manjkal je le mladi Rene Krhin, ki se bo svojim soigralcem pridružil v Brunicu, saj ga drevi z milanskim Interjem caka nastop v velikem finalu Lige prvakov.

Zbrane je nagovoril tudi selektor Matjaž Kek in zatrdil, da bodo njegovi fantje v JAR dali vse od sebe. "V imenu reprezentance vsem hvala za pozitivno energijo. Mi bomo v JAR svoje naredili. Obljubljali ne bomo nicesar, a zanesite se na nas," je dejal Kek. Naše reprezentante so pospremili tudi avtorji nogometne himne Dviga Slovenija zastave skupina Siddharta, nogometašem pa je sreco zaželela tudi miss Slovenije za leto 2009 Tina Petelin. Naslednje veliko dejanje sledi v nedeljo, ko se bo naša izbrana vrsta podala na priprave v Brunico.

UTRINKI S PRIREDITVE


 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Julio Iglesias se lahko danes pohvali, da je eden najboljših španskih glasbenih izvoznih produktov. Leta 1943 rojeni pevec je doslej prodal že vec...

Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje