Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Takoj lahko naštejem pet kandidatov za prvaka. Mislim, da imajo najvec možnosti Anglija, Italija, Portugalska, Argentina, Nizozemska in Francija.
Branko Oblak
22. maj 2010
 NATISNI
Po Brdu pri Kranju v Brunico
Uredništvo (foto: SPS)

Slovenska nogometna reprezentanca se je na Brdu pri Kranju še zadnjic predstavila pred odhodom na priprave v Brunico. Matjaž Kek pravi, da se Slovenija lahko zanese nanje.

Slovenska nogometna reprezentanca se je v petek predstavila na Brdu pri Kranju in tako simbolicno naredila uverturo v najvecji nogometni dogodek leta – svetovno prvenstvo. Na prireditvi se je zbralo vec kot 500 prijateljev nogometa, zbranim pa se je predstavilo 25 od 26 clanov reprezentance. Manjkal je le mladi Rene Krhin, ki se bo svojim soigralcem pridružil v Brunicu, saj ga drevi z milanskim Interjem caka nastop v velikem finalu Lige prvakov.

Zbrane je nagovoril tudi selektor Matjaž Kek in zatrdil, da bodo njegovi fantje v JAR dali vse od sebe. "V imenu reprezentance vsem hvala za pozitivno energijo. Mi bomo v JAR svoje naredili. Obljubljali ne bomo nicesar, a zanesite se na nas," je dejal Kek. Naše reprezentante so pospremili tudi avtorji nogometne himne Dviga Slovenija zastave skupina Siddharta, nogometašem pa je sreco zaželela tudi miss Slovenije za leto 2009 Tina Petelin. Naslednje veliko dejanje sledi v nedeljo, ko se bo naša izbrana vrsta podala na priprave v Brunico.

UTRINKI S PRIREDITVE


 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce mislite, da je delo nogometnega sodnika enostavno, se še kako motite. V preteklosti smo že porocali, kako so morali bežati pred pobesnelimi navija...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje