Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
V Angliji je ob 17.00 vse zaprto. Nimaš kaj poceti, nikamor ne moreš iti. V prostem casu se vec ali manj dolgocasim.
Jose Antonio Reyes
21. maj 2010
 NATISNI
Odpadla Vršic in Burgic
Uredništvo (foto: Foto-forma)
Matjaž Kek se je odlocil. Med šestindvajseterico, ki bo odpotovala na priprave v Brunico, ne bo Aleksandra Rajcevica, Jana Koprivca, Mirana Burgica in Dareta Vršica.

Prvega dela priprav slovenske reprezentance je konec. V zadnjih nekaj dneh se je selektor Matjaž Kek na lastne oci preprical o pripravljenosti in nenazadnje tudi o kvaliteti reprezentantov. Toda neizogibno se je moralo zgoditi - selektor je sprejel odlocitev o tem, kdo bo potoval na drugi del priprav v italijanski Brunico. Med tridesetimi nogometaši, ki jih je vpoklical za zacetek priprav, je moral izbrati štiri, ki zagotovo ne bodo nastopili na svetovnem prvenstvu. Pricakovano med izbranci ni Jana Koprivca, ki je tako ali tako cetrti vratar reprezentance, poleg ne bo niti novopecenega branilca Maribora Aleksandra Rajcevica. Precej manj pricakovana pa je odlocitev selektorja, da s seboj v Brunico ne bo odpeljal vezista Dareta Vršica, za katerim je zelo dobra polsezona v Kopru ter napadalca Mirana Burgica, ki je v zadnjem casu zelo dobro igral za svoj AIK.

Šestindvajseterica Kekovih izbrancev, ki bo potovala v Brunico, bo predstavljena danes na uradni predstavitvi na Brdu pri Kranju.


Dare Vršic si je obetal nastop na svetovnem prvenstvu, vendar v Južno Afriko ne bo odpotoval.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje