Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Zadnjic sem se ga napil pred petimi leti. Sploh nisem vedel zase in morali so me odnesti domov. Od takrat pijem alkohol zelo zmerno.
Eduardo Da Silva
21. maj 2010
 NATISNI
Danes slovo štirih
Uredništvo (foto: SPS)
Jan Koprivec, Aleksander Rajcevic in še dva. Komu se bo danes za sodelovanje zahvalil selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek?

Nocoj se bodo slovenski reprezentanti javnosti predstavili na Brdu pri Kranju, kjer pa ne bo 29 nogometašev, kolikor se jih je v minulih dneh mudilo v Mariboru, pac pa le 26. Toliko jih bo namrec selektor Matjaž Kek v nedeljo popoldan odpeljal v Italijo, kjer bodo enajst dni trenirali v smucarskem središcu Brunico. Še pred tem bo moral sprejeti težko odlocitev, kdo bo ostal doma. Na priprave zagotovo ne bo odšel cetrti vratar Jan Koprivec, ki je tako ali tako zgolj na cakanju, selektor naj bi se odpovedal še po enemu nogometašu na vsakem igralnem položaju. Ker je v cetrtek staknil lažjo poškodbo stopala, bo med branilci verjetno doma ostal Aleksander Rajcevic iz Kopra, Kek se bo za sodelovanje verjetno zahvalil še enemu vezistu in napadalcu. Komu, bo verjetno znano že okoli popoldneva.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Tako kot vsi bogati zvezdniki so tudi nogometaši poznani po tem, da imajo v svojih garažah avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki vec ali ma...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje