Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Tudi tisti, ki so lahki, niso vec lahki.
Branko Oblak
21. maj 2010
 NATISNI
Danes slovo štirih
Uredništvo (foto: SPS)
Jan Koprivec, Aleksander Rajcevic in še dva. Komu se bo danes za sodelovanje zahvalil selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek?

Nocoj se bodo slovenski reprezentanti javnosti predstavili na Brdu pri Kranju, kjer pa ne bo 29 nogometašev, kolikor se jih je v minulih dneh mudilo v Mariboru, pac pa le 26. Toliko jih bo namrec selektor Matjaž Kek v nedeljo popoldan odpeljal v Italijo, kjer bodo enajst dni trenirali v smucarskem središcu Brunico. Še pred tem bo moral sprejeti težko odlocitev, kdo bo ostal doma. Na priprave zagotovo ne bo odšel cetrti vratar Jan Koprivec, ki je tako ali tako zgolj na cakanju, selektor naj bi se odpovedal še po enemu nogometašu na vsakem igralnem položaju. Ker je v cetrtek staknil lažjo poškodbo stopala, bo med branilci verjetno doma ostal Aleksander Rajcevic iz Kopra, Kek se bo za sodelovanje verjetno zahvalil še enemu vezistu in napadalcu. Komu, bo verjetno znano že okoli popoldneva.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pred svetovnim prvenstvom leta 2006 v Nemciji so teroristi zagrozili z napadi, do katerih pa nato k sreci ni prišlo, je pa prav s to državo povezana ...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje