Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Luis Figo mi je rekel naj ubranim dve enajstmetrovki. Ubranil sem tri in mu na koncu povedal, da sem dve ubranil zanj, eno pa zase.
Ricardo
19. maj 2010
 NATISNI
Pohorje nudi odlicne pogoje
Uredništvo (foto: SPS)
Slovenska nogometna reprezentanca se pod Pohorjem pripravlja na svetovno prvenstvo. Danes je treniralo 18 nogometašev, Milivoje Novakovic je zgolj tekel.

Slovenska nogometna reprezentanca je danes opravila drugi trening v sklopu priprav na svetovno prvenstvo v Južni Afriki. Selektorja Matjaža Keka in njegove nogometaše je pod Pohorjem pricakalo prijetno soncno vreme - idilicne razmere za trening na dobro pripravljeni zelenici. Treniralo je osemnajst igralcev (manjkali so Robert Koren, Andrej Komac, Boštjan Cesar, Dejan Kelhar, Marko Šuler, Zlatan Ljubijankic, Bojan Jokic, Valter Birsa, Samir Handanovic, Rene Krhin in Jan Koprivec), od tega dva vratarja – Aleksander Šeliga in Jasmin Handanovic. Milivoje Novakovic, ki cuti bolecine v trebušnem zidu, je treniral individualno, in sicer je (po programu) nizal kroge na zgornjem igrišcu. Pod budnim ocesom selektorja in njegovega pomocnika Milana Miklavica so reprezentanti dosledno izvajali "ukaze" svojega nadrejenega, za konec pa se še udarili v kratkem obracunu (rumeni proti oranžnim).
 
Sledilo je kosilo v bližnjem hotelu in – zaslužen pocitek. V popoldanskih urah bo na sporedu še en trening, vendar bodo trenirali le tisti nogometaši, ki popoldneva ne bodo preživeli na kateri od številnih promocijskih prireditev (pretežno v Ljubljani), katerih se bodo danes udeležili nekateri reprezentanti in selektor. 

UTRINKI S TRENINGA

 

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje