Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Zelo težko je bilo igrati v jugoslovanski ligi. V Crni gori so skoraj s pištolami streljali, tudi so, v zrak sicer. Dostikrat smo ležali na tleh v avtobusu.
Branko Oblak
18. maj 2010
 NATISNI
Reprezentanti prvic trenirali
Uredništvo (foto: SPS)
Slovenska nogometna reprezentanca je v Mariboru danes opravila svoj prvi trening v sklopu priprav na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

Ceprav "misija" Južna Afriki traja že kar nekaj casa, je slovenska nogometna reprezentanca, ki še ni v popolni sestavi, danes opravila prvi trening. Selektor Matjaž Kek je svoje varovance, med katerimi ni bilo Reneja Krhina, Samirja Handanovica, Valterja Birse, Marka Šulerja in Bojana Jokica, vodil na prvem treningu, ki se je odvil ob 18. uri v Mariboru. Zbrana drušcina bo v Mariboru ostala do 23. maja, ko bo selektor Kek moral izbrati nogometaše, ki jih bo vzel s seboj na priprave v italijanski Brunico.
Selektor je tako danes dobil prvi vpogled v stanje oziroma pripravljenost reprezentantov, med katerimi je v tem trenutku tudi nekaj takšnih, ki niso najbolje pripravljeni.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Vsako poletje casopisne stolpce polnijo novice o številnih odmevnih prestopih, v katerih se vrtijo zneski denarja, o katerih lahko navadni smrtnik...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje