Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Ce bi Portugalci izgubili prvi polfinalni dvoboj ne bi odšli domov, saj so že doma.
Brane Oblak
17. oktober 2009
 NATISNI
Kadeti poraženi v Estoniji
Uredništvo (foto: Aleks Štolfa (NZS.si))

Francoska izbrana vrsta do 17 let je bila v uvodni tekmi kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev na evropsko prvenstvo s 3:1 boljša od slovenske reprezentance.

Kadetska reprezentanca Slovenije je v Estoniji odigrala prvo tekmo na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na evropsko prvenstvo do 17 let, toda ceta selektorja Boruta Jarca razloga za veselje ni imela. Uvoden preizkus je namrec zakljucila s porazom, in sicer proti - roko na srce favorizirani - Franciji. Slednja je slavila s 3:1, castni zadetek za slovenske nogometaše pa je dosegel rezervist Matej Palcic, ki je zadetek dosegel pet minut po prihodu v igro. Slovenija je igrala v naslednji postavi: Dragan Topic, Denis Perger, Mico Jankovic, Miha Blažic, Gaber Dobrovoljc, Matej Pucko, Blaž Sujica (od 46. Kristian Kraus), Nejc Praprotnik, Rok Sirk, Tilen Barbaric (od 57. Matej Palcic) in Jan Dornik (od 74. Luka Cerar). Jarcevi izbranci bodo naslednjo tekmo odigrali v ponedeljek, ko se bodo pomerili z Ukrajino, ki je v prvem krogu remizirala z gostitelji - bilo je 0:0. Dodajmo, da se v naslednji krog uvrstita zmagovalca skupine ter tudi najboljša dva tretjeuvršcena iz vseh trinajstih skupin. 

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ena izmed najbolj zanimivih anekdot iz življenja legendarnega angleškega branilca Bobbyja Moora se nanaša na pripetljaj iz Kolumbije, kjer so ga loka...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje