Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Biti robot, brez custev, duše in strasti. Taki morajo ocitno biti moderni nogometaši.
Gary Neville
17. oktober 2009
 NATISNI
Kadeti poraženi v Estoniji
Uredništvo (foto: Aleks Štolfa (NZS.si))

Francoska izbrana vrsta do 17 let je bila v uvodni tekmi kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev na evropsko prvenstvo s 3:1 boljša od slovenske reprezentance.

Kadetska reprezentanca Slovenije je v Estoniji odigrala prvo tekmo na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na evropsko prvenstvo do 17 let, toda ceta selektorja Boruta Jarca razloga za veselje ni imela. Uvoden preizkus je namrec zakljucila s porazom, in sicer proti - roko na srce favorizirani - Franciji. Slednja je slavila s 3:1, castni zadetek za slovenske nogometaše pa je dosegel rezervist Matej Palcic, ki je zadetek dosegel pet minut po prihodu v igro. Slovenija je igrala v naslednji postavi: Dragan Topic, Denis Perger, Mico Jankovic, Miha Blažic, Gaber Dobrovoljc, Matej Pucko, Blaž Sujica (od 46. Kristian Kraus), Nejc Praprotnik, Rok Sirk, Tilen Barbaric (od 57. Matej Palcic) in Jan Dornik (od 74. Luka Cerar). Jarcevi izbranci bodo naslednjo tekmo odigrali v ponedeljek, ko se bodo pomerili z Ukrajino, ki je v prvem krogu remizirala z gostitelji - bilo je 0:0. Dodajmo, da se v naslednji krog uvrstita zmagovalca skupine ter tudi najboljša dva tretjeuvršcena iz vseh trinajstih skupin. 

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Radovan Karadžic je brez dvoma poskrbel za zgodbo leta 2008, potem ko so ugotovili, da se je vec let pod imenom Dragan Dabic ter s košato bra...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje