Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Nikoli ne bom pozabil, ko mi je trener rekel: Pridi, Steffen, in se sleci. Zdaj gre zares!
Steffen Freund
26. avgust 2009
 NATISNI
Kadeti še drugic remizirali
Uredništvo

Druga tekma, vnovic remi z rezultatom 1:1 - kadetska izbrana vrsta Slovenije se z gostovanja v Crni gori, kjer je odigrala dva obracuna, vraca neporažena.

Slovenska kadetska reprezentanca je odigrala še drugo prijateljsko tekmo v Crni gori, tudi tokrat pa se je s tamkajšnjimi vrstniki razšla z remijem 1:1. Potem ko sta se ekipi najprej pomerili v Podgorici, sta se nato udarili še v Nikšicu, kjer se je na štadionu Bistrica zbralo okoli 500 gledalcev. Ti so že v deseti minuti videli vodstvo gostujoce ekipe, potem ko je crnogorskega vratarja matiral Matej Pucko iz drugoligaša Aluminija. Izenacenje je nato sledilo v 61. minuti, ko je slovensko mrežo zatresel rezervist Filip Raicevic, sicer clan beograjskega Partizana. "Slovenija je bila v prvem polcasu boljša, nato smo mi pokazali vse svoje kvalitete. Vajeti igre smo držali v svojih rokah, hkrati pa zapravili tudi nekaj lepih priložnosti za zmago," je po tekmi dejal crnogorski selektor Petrovic. Slovenci so igrali v postavi Oblak (Topic), Palcic, Janža, Šuman, Dobrovoljc, Rojc (Barbaric), Sirk (Žurej), Pucko, Šujica (Grušovnik), Praprotnik, Dornik (Perger).

 NATISNI    
Oblak navdušil tudi Savicevica
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ženski nogomet se seveda niti približno ne more primerjati z moškim. Še zlasti to velja za Anglijo, kjer so moški v absolutni dominaciji, a ženske ve...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje