Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Napadalec je zadolžen za doseganje zadetkov. Ce ga ne zabije, je po tekmi še dva dneva razocaran. Ce Materazzi kot štoper ne polomi enega na tekmo, je še tri dni razocaran.
Sebastjan Cimerotic
25. avgust 2009
 NATISNI
Oblak navdušil tudi Savicevica
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Jan Oblak nadaljuje z odlicnimi obrambami. Vratar Olimpije je tokrat blestel v dresu reprezentance do 17 let, ki je v Podgorici proti Crni gori prišla do remija z 1:1.

Slovenska kadetska reprezentanca je pod vodstvom selektorja Boruta Jarca odigrala prijateljsko tekmo s Crno goro in v gosteh prišla do remija z 1:1. Obracun je bil odigran v Podgorici, kjer se je na tribunah zbralo kar okoli 1.000 gledalcev, edini zadetek za mlade slovenske upe pa je dosegel Blaž Šujica v 37. minuti. Slovenci so z golom nadarjenega napadalca Interblocka tudi povedli, nato pa vodstvo uspešno branili vse do 77. minute (potrebno je vedeti, da kadeti tekme igrajo le osemdeset minut), ko je izenacil Miloš Kalezic iz Buducnosti. Iskreno moramo priznati, da so si že pred tem domaci priigrali številne priložnosti, vendar je na golu slovenske selekcije še enkrat vec blestel Jan Oblak, ki je pri šestnajstih letih že prvi vratar ljubljanske Olimpije. Oblak je zaustavil kopico nevarnih strelov in bil brez dvoma igralec tekme, toda na koncu je vendarle klonil tudi on in pred ocmi predsednika crnogorske zveze Dejana Savicevica, sicer nekdanjega zvezdnika AC Milana, so domaci prišli do remija. Slovenci so igrali v postavi Oblak, Barundic, Janža, Blažic, Dobrovoljc, Rojc (Barbaric), Sirk, Pucko, Šujica (Žurej), Praprotnik, Dornik (Grušovnik).

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje