Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Dida je 'glumac' in bi moral igrati v filmih!
Alfred Jermaniš
11. avgust 2009
 NATISNI
Slovenski upi boljši od Bosancev
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Potem ko so pred kratkim premagali vrstnike iz Hrvaške, so slovenski upi do 21 let zdaj na kolena spravili še Bosno in Hercegovino. V Velenju so bili boljši z rezultatom 2:0.

- Prijateljska tekma reprezentanc U21:

SLOVENIJA 2:0 BIH
40 [1:0] A. Vuckic
76 [2:0] Majcen

Slovenija: Koprivec (od 88. Vidmar), Struna (od 78. Skubic), Omladic (od 80. Milec), A. Vuckic, Mijatovic (od 46. Vidovic), Balažic (od 46. Zec), Tolimir, Geric (od 67, Kurtic), Mihelic, Ilicic (od 46. Rujovic), Plut (od 74. Majcen), Selektor: Tomaž Kavcic.

BiH: Šehic (od 88. Soldo), Anicic (od 56. Mehmedagic), Pejic (od 85. Mujakic), Vranješ, Šunjic, Malic, Đafic (od 71. Žaja), Kiso (od. 74. Bilbija), Galešic, Osmanagic (od 46. Mehmedagic), Haurdic, selektor: Branimir Tulic.

Okoli 1.000 gledalcev se je zbralo na štadionu Ob jezeru v Velenju, kjer sta se v prijateljski tekmi pomerili mladi reprezentanci Slovenije ter Bosne in Hercegovine. Selektorja Tomaža Kavcica je kljub temu, da ni bilo Etiena Velikonje in Armina Bacinovica, potrdila dobro formo in si pred nadaljevanjem kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo priigrala prestižno zmago z 2:0. Zadetka sta dosegla novinec v selekciji do 21 let Alen Vuckic in rezervist Luka Majcen, ki se je med strelce vpisal že po vsega dveh minutah na igrišcu. Prvi je bosansko mrežo zatresel po podaji iz kota, drugi pa, ko se je sam znašel pred vratarjem gostov. Slovenci so sicer zasluženo zmagali, saj so bili na igrišcu boljši nasprotnik, kar je seveda odlicna popotnica za nadaljevanje kvalifikacijskih bojev.


Luka Majcen je zabil gol za mlado reprezentanco.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodba danes enega najbolj uspešnih brazilskih klubov vseh casov Flamenga se je zacela z - veslanjem! Klub so namrec leta 1895 ustanovil...

Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje