Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 7 avgust 2020
Že ko sem treniral otroke, sem opazil nedopustne stvari. Nekateri otroci, ki so bili nepomembni, so prihajali v reprezentance samo po vezah, tisti dobri pa sploh niso mogli zraven. To se mi gabi.
Brane Oblak
3. junij 2009
 NATISNI
Slovenija slavila na Hrvaškem
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)

Zadetek najboljšega strelca lige Telekom Etiena Velikonje je bil dovolj, da je slovenska reprezentanca do 20 let v pokalu Mirop v gosteh premagala izbrano vrsto Hrvaške.

V šesti tekmi pokala Mirop so mladi Slovenci dosegli eno najodmevnejših zmag, potem ko so v Vrbovcu na kolena spravili velike rivale Hrvate. Obracun je ceta Tomaža Kavcica kljub številnim težavam s poškodbami dobila z 1:0, edini zadetek na obracunu pa je bil delo goriškega napadalca Etiena Velikonja. Kavcic je na zelenico poslal naslednjo enajsterico: Vidmar, Struna, Mijatovic, Vidovic, Škarabot, Bacinovic, Tolimir, Mihelic, Omladic, Marceta, Velikonja, ki je Sloveniji priigrala že cetrto zmago. S slednjo so Slovenci potrdili drugo mesto, hkrati pa se prvouvršceni Hrvaški približali na vsega tocko zaostanka. A ob tem je še kako pomemben podatek, da imajo Kockasti kar dve tocki prednosti pred našimi mladimi upi do dvajsetega leta starosti. Kot zanimivost povejmo, da je za Hrvaško igral tudi Dejan Školnik, sicer v Sloveniji rojeni vezist Maribora.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometni klubi širom sveta danes služijo milijone evrov s prodajo oglasnega prostora na dresih. Le redki so klubi, ki se držijo tradicije in na dres...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje