Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
Predsednik Juveta Cobolli Gigli je dejal, da trofeje ne bo vrnil, pri cemer ga podpiram. Ce želi, mu lahko pošljem nekoga, ki bo popazil na pokal.
Fabio Cannavaro
22. april 2009
 NATISNI
FOTO: Slovenci boljši od Madžarov
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)

Tekma reprezentanc do 20 let med Slovenijo in Madžarsko se je koncala z 1:0, potem ko je edini zadetek v Odrancih dosegel mariborski nogometaš Armin Bacinovic.

V Odrancih je slovenska reprezentanca do 20 let odigrala svojo peto tekmo v pokalu Mirop in slavila svojo tretjo zmago, s katero se je dvignila pod vrh lestvice. Tokratni nasprotnik je bil Madžarska, obracun v Prekmurju pa se je koncal z 1:0 za varovance Tomaža Kavcica. Edini zadetek so gledalci videli v 85. minuti, ko se je med strelce vpisal nadarjeni nogometaš Maribora, vezist Armin Bacinovic, obe reprezentanci pa sta po enkrat zatresli tudi okvir gola. Na lestvici še naprej z enajstimi tockami vodi Hrvaška, ki pa ima tekmo vec in tudi tekmo vec od Slovenije. Dodajmo, da selektor Kavcic tokrat ni mogel racunati na vse nogometaše, saj so pri Interblocku prosili za pocitek njihovim reprezentantom, kar je seveda med slovenskimi klubi dvignilo veliko prahu in povzrocilo tudi slabo voljo.


Fotoutrinki s tekme: NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Afera Calciopoli ni edina zloglasna afera, ki zadeva namešcanje rezultatov in izbiro sodnikov na Apeninskem polotoku. Prvi tovrstni škandal sega v le...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje