Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Ko sem jaz treniral, sem šel s treninga domov na - trening. Jaz sem sam treniral cez Rožnik. Meni je bilo tisto premalo. To pomeni, da sem imel v sebi dodatno moc, tisto pa me je potem odneslo v tujino.
Brane Oblak
22. april 2009
 NATISNI
FOTO: Slovenci boljši od Madžarov
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)

Tekma reprezentanc do 20 let med Slovenijo in Madžarsko se je koncala z 1:0, potem ko je edini zadetek v Odrancih dosegel mariborski nogometaš Armin Bacinovic.

V Odrancih je slovenska reprezentanca do 20 let odigrala svojo peto tekmo v pokalu Mirop in slavila svojo tretjo zmago, s katero se je dvignila pod vrh lestvice. Tokratni nasprotnik je bil Madžarska, obracun v Prekmurju pa se je koncal z 1:0 za varovance Tomaža Kavcica. Edini zadetek so gledalci videli v 85. minuti, ko se je med strelce vpisal nadarjeni nogometaš Maribora, vezist Armin Bacinovic, obe reprezentanci pa sta po enkrat zatresli tudi okvir gola. Na lestvici še naprej z enajstimi tockami vodi Hrvaška, ki pa ima tekmo vec in tudi tekmo vec od Slovenije. Dodajmo, da selektor Kavcic tokrat ni mogel racunati na vse nogometaše, saj so pri Interblocku prosili za pocitek njihovim reprezentantom, kar je seveda med slovenskimi klubi dvignilo veliko prahu in povzrocilo tudi slabo voljo.


Fotoutrinki s tekme: NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najdaljšemu izvajanju enajstmetrovk v zgodovini klubskega nogometa so bili prica v Nambiji. Srecanje tamkajšnjega pokala NFA med kluboma KK Palace in...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje