Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Pred dvobojem s Paragvajem smo si vsi v angleški reprezentanci stisnili roke. Pri madridskem Realu pa se pred tekmami poljubimo. Ko je na prijateljskem dvoboju proti Jamajki Aaron Lennon cakal, da me zamenja, sem se že nagnil k njemu, da bi ga poljubil, potem pa sem pomislil in si rekel, David, raje ne.
David Beckham
31. marec 2009
 NATISNI
Mihelic poskrbel za zmago
Uredništvo (foto: Domenic Aquilina, fotoaquilina.com)
Slovenska reprezentanca do 21 let je kvalifikacije za naslednje evropsko prvenstvo, ki bo leta 2011 na Danskem, zacela z zmago na gostovanju pri Malti.

- Kvalifikacije za EP 2011:

1. krog

Torek
MALTA 0:2 SLOVENIJA
33 [0:1] Mihelic
64 [0:2] Mihelic (11m.)

Slovenija: Koprivec, Majer, Škarabot, Bacinovic, Balažic, Vidovic, Tolimir, Ilicic (od 65. Omladic), Plut (od 72. Marceta), Mihelic (od 86. Majcen), Velikonja. Selektor: Kavcic.

Slovenci so bili v La Valletti boljši od oslabljene Malte, ki pa bi lahko že v prvi minuti poskrbela, da bi se tekma koncala drugace. V prakticno prvem napadu na tekmi so gostitelji kar trikrat streljali na gol Slovenije, a so Jan Koprivec in obramba vsakic dobro posredovali. V 33. minuti je Slovence iz prostega strela v vodstvo popeljal Rene Mihelic, prav vezist Maribora pa je bil tisti, ki je v 64. minuti poskrbel, da ni bilo vec dvomov o koncnem zmagovalcu. Mihelic je uspešno izvedel enajstmetrovko in zadel za 2:0. V slovenski skupini so tudi reprezentance Francija, Ukrajina in Belgija, proti katerim pa varovance selektorja Tomaža Kavcica caka precej težje delo. "Malta se je pokazala kot težak nasprotnik. Tekma je bila odigrana pri za nas v tem trenutku visoki temperaturi ter na slabem terenu, vendar smo kljub vsemu uspeli zmagati. Cestitke fantom za dobro predstavo," je po obracunu in prveh treh osvojenih tockah povedal Kavcic.

 
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarni Alfredo Di Stefano, ki še dandanes po mnenju navijacev kraljevega kluba velja za najboljšega nogometaša madridskega Reala v svoji zgodovin...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje