Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
31. marec 2009
 NATISNI
Mihelic poskrbel za zmago
Uredništvo (foto: Domenic Aquilina, fotoaquilina.com)
Slovenska reprezentanca do 21 let je kvalifikacije za naslednje evropsko prvenstvo, ki bo leta 2011 na Danskem, zacela z zmago na gostovanju pri Malti.

- Kvalifikacije za EP 2011:

1. krog

Torek
MALTA 0:2 SLOVENIJA
33 [0:1] Mihelic
64 [0:2] Mihelic (11m.)

Slovenija: Koprivec, Majer, Škarabot, Bacinovic, Balažic, Vidovic, Tolimir, Ilicic (od 65. Omladic), Plut (od 72. Marceta), Mihelic (od 86. Majcen), Velikonja. Selektor: Kavcic.

Slovenci so bili v La Valletti boljši od oslabljene Malte, ki pa bi lahko že v prvi minuti poskrbela, da bi se tekma koncala drugace. V prakticno prvem napadu na tekmi so gostitelji kar trikrat streljali na gol Slovenije, a so Jan Koprivec in obramba vsakic dobro posredovali. V 33. minuti je Slovence iz prostega strela v vodstvo popeljal Rene Mihelic, prav vezist Maribora pa je bil tisti, ki je v 64. minuti poskrbel, da ni bilo vec dvomov o koncnem zmagovalcu. Mihelic je uspešno izvedel enajstmetrovko in zadel za 2:0. V slovenski skupini so tudi reprezentance Francija, Ukrajina in Belgija, proti katerim pa varovance selektorja Tomaža Kavcica caka precej težje delo. "Malta se je pokazala kot težak nasprotnik. Tekma je bila odigrana pri za nas v tem trenutku visoki temperaturi ter na slabem terenu, vendar smo kljub vsemu uspeli zmagati. Cestitke fantom za dobro predstavo," je po obracunu in prveh treh osvojenih tockah povedal Kavcic.

 
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1988 sta se v angleškem prvenstvu pomerila Wimbledon in Luton. Za Wimbledon, klub iz Londona, je takrat igral tudi Vinnie Jones, eden najbolj...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje