Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 7 avgust 2020
Norvežani imajo veliko srece, ne vem od kje. Zanima me, kje kupujejo te stvari.
Nastja Ceh
25. februar 2009
 NATISNI
Slovenci premocni za Hrvate
Uredništvo (foto: arhiv Nogomanie)

Mlada slovenska reprezentanca do 17 let se z gostovanja na Hrvaškem vraca neporažena. Še vec, vrstnike iz sosedske države je na Pagu premagala z 1:0.

V Novalji na otoku Pagu sta prijateljsko tekmo odigrali reprezentanci Hrvaške in Slovenije. Igrali so nogometaši do 17. leta starosti, ceta slovenskega selektorja Boruta Jarca pa se je domov vrnila z zmago. Ta je bila minimalna, a vseeno sladka - tekma se je koncala z 1:0 za goste. Edini zadetek na tekmi je dosegel Emir Ljubijankic, nogometaš Domžal, ki je domacega vratarja Dominika Picaka premagal v 30. minuti. Slovenci so se hrvaški publiki predstavili v naslednji postavi: Jug, Kous (od 66. Pecovnik), Petek, Kern, Lonzaric, Medved (od 80. Gaber), Crnic (od 41. Valencic), Žibert (od 61. Koder), Bratanovic (od 45. Ploj), Vuckic, Ljubijankic (od 65. Gruškovnjak). Zaradi poškodbe kolenskih vezi tokrat ni igral Nemanja Mitrovic iz Interja, prav tako v reprezentanci ni bilo Uroša Palibrka iz AC Milana.


Haris Vuckic je na Pagu odigral celotno tekmo.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekatere igralce ob prestopih njihovi novi navijaci sprejmejo kot božanstva, ki bodo rešila njihov klub pred slabimi casi, ki grozijo. S takšnimi pri...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje