Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 7 avgust 2020
Soigralci me zbadajo, da sem že odslužil kazen ene tekme neigranja, saj sem bil na proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
28. oktober 2008
 NATISNI
Po remiju še poraz
Uredništvo

V mednarodnem pokalu Mirop je slovenska reprezentanca, sestavljena iz igralcev, starih do 20 let, v gosteh igrala proti Madžarski. Domov se vraca s porazom 1:2.

Potem ko je reprezentanca Slovenije do 20 let tekmovanje v pokalu Mirop zacela z remijem proti Hrvaški, je v drugem krogu prvic izgubila. Selektor Tomaž Kavcic je svoje varovance, med katerimi ni bilo vratarja Jana Koprivca iz italijanskega prvoligaša Udineseja in napadalca Tima Matavža, ki si kruh služi na Nizozemskem, odpeljal na Madžarsko, kjer so morali gostiteljem, sicer zmagovalcem iz let 2002 in 2007, priznati premoc z 1:2. Edini zadetek za poražene goste je dosegel Danijel Marceta, sicer napadalec slovenskega drugoligaša Triglava iz Kranja. Slovence, ki so v prvem krogu igrali z 2:2 proti Hrvaški (gola sta dosegla Armin Bacinovic in Vito Plut), naslednja tekma caka 12. novembra, ko se bodo v Lendavi pomerili s Slovaško. Kot zanimivost povejmo, da je Slovenija pokal Miropa osvojila enkrat, in sicer leta 1997, ko je bila za tocko boljša od Italije.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarni britanski trener Ron Atkinson se je moral pred casom javno opraviciti, ker je v neposrednem televizijskem prenosu Marcela Desaillyja oznac...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje