Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 7 avgust 2020
Želim si, da bi Slovenija dosegla pozitiven rezultat, na stavi pa sem vpisal 2:0 za Belorusijo. Upam, da ne bom imel tako prav kot za gostovanje v Sofiji, ko sem uganil poraz z 0:3 in sem s tem zaslužil 144.000 tolarjev.
Andrej Stare
1. oktober 2008
 NATISNI
Remi mladih proti Hrvatom
Uredništvo

Mariborska nogometaša Vito Plut in Armin Bacinovic sta z zadetkoma poskrbela, da je slovenska reprezentanca do 20 let v pokalu Mirop remizirala s Hrvati.

Slovenska reprezentanca do 20 let je odigrala prvi krog v novi sezoni pokala Mirop. Varovanci selektorja Tomaža Kavcica so se v Crnomlju, kjer sicer domuje drugoligaš Bela krajina, pomerili z južnimi sosedi Hrvati in remizirali z 2:2, potem ko sta za Slovence zadetka dosegla dva nogometaša Maribora. Potem ko je prvi polcas minil brez zadetkov, sta mrežo Kockastih v nadaljevanju zatresla Armin Bacinovic in Vito Plut ter tako svoji reprezentanci priigrala prvo tocko. V pokalu Mirop poleg Slovencev in Hrvatov nastopajo še Madžari in Slovaki, slednji pa bodo konec meseca tudi naslednji nasprotnik Kavciceve cete.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Med evropskim nogometnim prvenstvom ne izgubljajo samo moštva, ampak tudi navijaci. Nogometna mrzlica ima vcasih za stranski ucinek lahko pozablji...

Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje