Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Reprezentance se spominjam z nekoliko grenkim priokusom, ker je Srecko Katanec delal vse, da bi bilo v reprezentanci cim manj igralcev iz Maribora in nam nekako ni pustil blizu.
Ante Šimundža
1. oktober 2008
 NATISNI
Remi mladih proti Hrvatom
Uredništvo

Mariborska nogometaša Vito Plut in Armin Bacinovic sta z zadetkoma poskrbela, da je slovenska reprezentanca do 20 let v pokalu Mirop remizirala s Hrvati.

Slovenska reprezentanca do 20 let je odigrala prvi krog v novi sezoni pokala Mirop. Varovanci selektorja Tomaža Kavcica so se v Crnomlju, kjer sicer domuje drugoligaš Bela krajina, pomerili z južnimi sosedi Hrvati in remizirali z 2:2, potem ko sta za Slovence zadetka dosegla dva nogometaša Maribora. Potem ko je prvi polcas minil brez zadetkov, sta mrežo Kockastih v nadaljevanju zatresla Armin Bacinovic in Vito Plut ter tako svoji reprezentanci priigrala prvo tocko. V pokalu Mirop poleg Slovencev in Hrvatov nastopajo še Madžari in Slovaki, slednji pa bodo konec meseca tudi naslednji nasprotnik Kavciceve cete.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najboljši strelec španskega prvenstva v letošnji sezoni Malijec Frederic Kanoute je svojim novim delodajalcem nakopal kar nekaj težav, saj zaradi ver...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje