Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
1. oktober 2008
 NATISNI
Upi napredovali v drugi krog
Uredništvo (foto: Drago Wernig - TAKA, NZS)

Slovenska reprezentanca do 17 let se iz Rusije vraca z nasmeškom na obrazu, saj se je uvrstila v drugi krog kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Slovenija gre naprej! Malce nostalgicen stavek, ki opisuje razvoj dogodkov v ruski Ahtirki, kjer je slovenska reprezentanca do 17 let slavila nad Malto z golom Ljubijankica in se uvrstila v marcevski "elite round" kvalifikacij. Tokrat v glavni vlogi ni bil Haris Vuckic, sicer najzaslužnejši za napredovanje Slovenije, pac pa njegov domžalski klubski soigralec Emir Ljubijankic. Slovenija je Malto sicer nadigrala, ob dogodkih na drugem igrišcu, pa je pomenilo da so Slovenci turnir zakljucili na drugem mestu in se neposredno uvrstili v drugi del tekmovanja, tako imenovani "elite round", kjer se bo 28 ekip pomerilo za uvrstitev na sklepno tekmovanje, ki bo v nemškem Magdeburgu. Na drugem srecanju sta se Rusija in Turcija razšli z remijem 3:3.

Koncni vrstni red: 1. Turcija 7, 2. Slovenija 6, 3. Rusija 4, 4. Malta 0.


Emir Ljubijankic je odlocil tekmo proti Malti.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje