Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 7 avgust 2020
Potrebno se je navaditi na to, kar pa ni lahko. Ampak bolje, da imajo Slavena Bilica ljudje za jebaca, kot pa za pedra. Meni so govorili marsikaj, a sem se navadil.
Miroslav Blaževic
29. september 2008
 NATISNI
Nadarjeni Vuckic potopil Rusijo
Uredništvo

Mlada slovenska reprezentanca do 17 let se bori za uvrstitev na evropsko prvenstvo, po zmagi nad Rusijo pa ima še vedno možnosti za preboj v naslednji krog.

Domžalski mladi up Haris Vuckic je z zadetkom v 19. minuti odlocil srecanje kvalifikacijske skupine 12 za nastop na evropskem prvenstvu do 17 let med Rusijo in Slovenijo (0:1). V skupini z Rusijo, Turcijo in Malto se Slovenija bori za uvrstitev v drugi del kvalifikacij, kamor neposredno pelje tudi drugo mesto, Slovenija pa ima po porazu s Turcijo in zmagi nad Rusijo na svojem kontu tri tocke, caka pa jih še objektivno lažje srecanje proti Malti. V primeru slovenske zmage in zmage Turcije nad Rusijo bi se varovanci Boruta Jarca uvrstili v naslednji krog kvalifikacij. Zadnje tekme v skupini 12 bodo na sporedu v torek ob 15. uri.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Afera Calciopoli ni edina zloglasna afera, ki zadeva namešcanje rezultatov in izbiro sodnikov na Apeninskem polotoku. Prvi tovrstni škandal sega v le...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje