Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 december 2021
Ko smo bili mlajši, smo delali vse mogoce stvari. Enkrat smo zažgali Rožnik.
Branko Oblak
Žal ne moremo nadgrajevati Žal ne moremo nadgrajevati   Video novica Foto novica
Odhod Dejana Školnika v Nacional je hud udarec za Maribor in njegovega trenerja Darka Milanica. "Le krpamo, ne moremo pa nadgrajevati," tarna Milanic.  
Osterc: Olimpija me zanima Osterc: Olimpija me zanima   Video novica Foto novica
Milan Osterc ima na voljo tri slovenske prvoligaše, pri katerih lahko nadaljuje svojo kariero. 35-letnik, ki je postal najboljši strelec Prve lige v letošnji sezoni, pa se spogleduje celo s tujino.  
Lepo je oditi z lovoriko Lepo je oditi z lovoriko   Video novica Foto novica
Rene Mihelic priznava, da grenak priokus zaradi neigranja v finalu pokala Hervis ostaja, a ga tolaži dejstvo, da je Maribor osvojil lovoriko. Julija na Portugalsko. 
Lucic ni vec trener Interblocka Lucic ni vec trener Interblocka   Video novica Foto novica
Interblock je ostal brez trenerja. Borivoje Lucic je za Nogomanio potrdil, da zapušca clansko moštvo ljubljanskega prvoligaša. "Napocil je cas za spremembe," pravi Lucic.  
V Romunijo za noben denar V Romunijo za noben denar   Video novica Foto novica
Dare Vršic pocasi, z naslovom prvaka v žepu, zakljucuje svojo polletno avanturo pri Luki Koper in caka na klic svojih delodajalcev iz Temišvarja.  
Kanta in beton - popolno Kanta in beton - popolno   Video novica Foto novica
"Obalni trio" Vlado Badžim, Ermin Hasic in Alfred Jermaniš je navdušen nad uspehom novega državnega prvaka Slovenije - Luke Koper. 
Pevnik: Razmišljamo o Evropi Pevnik: Razmišljamo o Evropi   Video novica Foto novica
Trener Olimpije Robert Pevnik se zaveda pomembnosti zmage proti Nafti, hkrati pa priznava, da Zmaji znova lahko resno razmišljajo o preboju v ligo Europa. 
Lucic: Lahko bi rešili sezono... Lucic: Lahko bi rešili sezono...   Video novica Foto novica
Nogometaši ljubljanskega Interblocka so še enkrat vec razocarali. Doma so izgubili proti Dravi, kar pomeni, da se morajo znova krcevito boriti za obstanek. 
Cas je, da Maribor pade Cas je, da Maribor pade   Video novica Foto novica
Agim Ibraimi verjame, da po štirih porazih Olimpija tokrat lahko premaga Maribor. "Upam, da bomo tokrat mi srecni," pravi Makedonec. 
Pretiranega razocaranja ni Pretiranega razocaranja ni   Video novica Foto novica
Trener Maribora Darko Milanic želi izgubo naslova državnega prvaka nadomestiti s pokalno lovoriko in zmago na petkovem derbiju z Olimpijo. "Še petic jih bomo," pravi Milanic. 
Brulc: Zmagati še tri tekme Brulc: Zmagati še tri tekme   Video novica Foto novica
Koprov napadalec Mitja Brulc je zadovoljen s svojim ucinkom v letošnji sezoni, želi pa si preseci svoj osebni rekord. Za slavje naslova prvaka še prezgodaj.  
Pavlovic: Drava je v razsulu Pavlovic: Drava je v razsulu   Video novica Foto novica
Zoran Pavlovic pravi, da ga o menjavi trenerja pri Dravi ni nihce obvestil. Pavlovic se z imenovanjem Franca Fridla ne strinja in grozi z odhodom.  
Odprt za vse opcije Odprt za vse opcije   Video novica Foto novica
Mišo Brecko s svojo sezono v Kölnu ni najbolj zadovoljen. Branilec slovenske reprezentance se še ni odlocil, ce bo svojo kariero nadaljeval pri Kozlickih. Ima še enoletno pogodbo.  
Dogovor je bil hiter Dogovor je bil hiter   Video novica Foto novica
"Dogovor smo hitro sklenili," pravi Bojan Prašnikar, ki se naposled le vraca na prvoligaško sceno. Postal je novi trener Rudarja. Pogodba do konca sezone.  
Aljancic: Mi verjamemo! Aljancic: Mi verjamemo!   Video novica Foto novica
Bocni nogometaš aktualnega slovenskega prvaka Maribora Janez Aljancic je preprican, da boj za zmago v Prvi ligi v tej sezoni kljub formi Kopra še ni odlocen. 
Kaj takšnega še ni doživel Kaj takšnega še ni doživel   Video novica Foto novica
Milan Purovic še vedno ni prebolel sobotnega poraza proti Interblocku. Crnogorca so najbolj zmotile izkljucitve. Purovic pa je hkrati izrekel "zaupnico" trenerju Pevniku.  
Lucic: Nervoza se je prenesla na igrišce Lucic: Nervoza se je prenesla na igrišce   Video novica Foto novica
Trener Interblocka Borivoje Lucic ni skrival zadovoljstva po zmagi njegove mlade cete proti Olimpiji, hkrati pa je priznal, da je bil mestni derbi sila nervozen. 
Pevnik ne bo odstopil Pevnik ne bo odstopil   Video novica Foto novica
Se bo moral Robert Pevnik danes posloviti od klopi Olimpije? Sam odstopa ne bo ponudil, ga bo pa zato morda zamenjala uprava ljubljanskega kluba v hudi krizi. 
Pevnik: Moji igralci imajo jajca Pevnik: Moji igralci imajo jajca   Video novica Foto novica
Navkljub le dvema osvojenima tockama na dveh tekmah je Robert Pevnik optimisticen. Trener Olimpije zagovarja svoje varovance, ki po njegovem mnenju pridno delajo. 
Motiva mu ne manjka Motiva mu ne manjka   Video novica Foto novica
Novogoriški veteran Milan Osterc se je z zadetkom proti Labod Dravi na vrhu lestvice strelcev izenacil z Draganom Jelicem. Osterc verjame, da je krize konec.  
Pavlovic: Zelo dalec smo še Pavlovic: Zelo dalec smo še   Video novica Foto novica
Labod Drava je dobro zacela drugi del sezone toda zmaga nad Interblockom je zgolj prva stopnica. Do uresnicitve cilja, opozarja Zoran Pavlovic, je še dolga pot.  
Maribor, pazi se Kopra Maribor, pazi se Kopra   Video novica Foto novica
Dare Vršic se je v Slovenijo vrnil, da bi ponovno obudil svojo staro formo pred hudo poškodbo. Zacel je dobro, doseženi zadetek mu je opazno dvignil samozavest.  
Maribor bo v igri do zadnjega Maribor bo v igri do zadnjega   Video novica Foto novica
Kaj prinaša drugi del sezone? Primož Gliha ni pretiran optimist. Skrbi ga predvsem bleda HiT Gorica, prvaka pa bo po njegovem mnenju odlocil dvoboj Koper - Maribor.  
Cimerotic dobro okreva Cimerotic dobro okreva   Video novica Foto novica
Preverili smo, kako poteka okrevanje napadalca Olimpije Sebastjana Cimerotica, ki si je novembra poškodoval tetivo. Cimetu gre dobro, pocasi bo že zacel s tekom. 
Oražem: Tožili bomo Kocaelispor Oražem: Tožili bomo Kocaelispor   Video novica Foto novica
NK Domžale, nekdaj ogledalo našega klubskega nogometa, je obcutno znižal svoj proracun, vendar se po zatrjevanju predsednika Staneta Oražma zaradi tega ne umika v ozadje. 
Za milošcino? Ne hvala! Za milošcino? Ne hvala!   Video novica Foto novica
Ermin Rakovic je eden tistih nesrecnežev, ki še niso uspeli najti kluba. Nekdanji reprezentant se v slovenski ligi zaenkrat ne vidi, temvec vse svoje upe polaga na tujino.  
Beric obljublja zadetke Beric obljublja zadetke   Video novica Foto novica
Robert Beric je nazaj. Poškodba kolenskih vezi ga je zaustavila, a hkrati okrepila. Mladi Krcan preko Nogomanie "grozi" vratarjem in jim obljublja izdatne porcije zadetkov.  
Purovic: Govoril bom z zadetki Purovic: Govoril bom z zadetki   Video novica Foto novica
Milan Purovic je svoj slovenski intervju dal Nogomanii. Napadalec iz Crne gore od epizode pri Olimpiji veliko pricakuje, še posebej pa se veseli derbija z Mariborom.  
Z Olimpijo v Evropo Z Olimpijo v Evropo   Video novica Foto novica
Zeleno-beli dres je njegov. Nik Omladic se v Olimpijo seli že zdaj in ne šele ob koncu sezone. Vezist se dobro zaveda odgovornosti, ki jo prinaša igranje za Olimpijo. 
Elsner: Ne odhajam kot legenda Elsner: Ne odhajam kot legenda   Video novica Foto novica
Domžale so ostale brez kapetana. Luka Elsner bo kariero nadaljeval v Avstriji, branilec pa pravi, da se niti slucajno ni lahko posloviti po kar šestih letih v klubu. 
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodovina evropskih nogometnih prvenstev sega v leto 1960, ko je prvi turnir najboljših evropskih nogometnih reprezentanc organizirala Francija. O...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje