Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 december 2021
Kdo ve, kaj vse je bilo zmešano noter. Udarilo je na jetra. Vrednost bilirubina, ki je pri zdravih ljudeh okoli 5, je bila pri meni nad 1000! Bil sem kot zlati decek oziroma kitajska cetrt.
Sebastjan Cimerotic
Triglav v pricakovanju novincev Triglav v pricakovanju novincev   Video novica Foto novica
Nogometaši Triglava se bodo na naslednjo sezono, v kateri bodo igrali v 1. SNL, zaceli pripravljati v ponedeljek. Na prvem treningu zagotovo tudi kopica novincev. 
Kek podpisal za Maribor Kek podpisal za Maribor   Video novica Foto novica
Mitja Rešek, Semir Spahic in tudi Matjaž Kek, sin selektorja slovenske reprezentance, so podpisali kar štiriletne profesionalne pogodbe z Mariborom.  
Pevnik bo pomagal Prašnikarju Pevnik bo pomagal Prašnikarju   Video novica Foto novica
Robert Pevnik je v tej sezoni Olimpijo popeljal v Evropo, v naslednji pa bo pomagal Bojanu Prašnikarju pri Rudarju. Novinca Uroš Korun in Dejan Djermanovic. 
Knezovic in Selimi v Domžalah Knezovic in Selimi v Domžalah   Video novica Foto novica
Ivan Knezovic in Nedzbedin Selimi sta nova clana Domžal, ki jih zapušcajo Jani Šturm, Janez Perme, David Sviben in Dalibor Stojanovic.  
Ibraimi hoce prekiniti Ibraimi hoce prekiniti   Video novica Foto novica
Agim Ibraimi se noce vrniti v Olimpijo, zato je že zahteval prekinitev sodelovanja na škodo ljubljanskega kluba. Je njegova pogodba neveljavna?  
Tudi Koprcani zaceli s pripravami Tudi Koprcani zaceli s pripravami   Video novica Foto novica
Danes je s pripravami na novo sezono zacel tudi aktualni slovenski prvak Luka Koper. Predstavil se je novinec - napadalec Igor Novakovic. 
Peršic ostaja pri HiT Gorici Peršic ostaja pri HiT Gorici   Video novica Foto novica
Nogometno društvo Gorica je z dosedanjim trenerjem clanskega moštva Davidom Peršicem sklenilo dogovor o nadaljnjem sodelovanju.  
Lovrecic novi clan Olimpije Lovrecic novi clan Olimpije   Video novica Foto novica
Vodstvo Olimpije je v svoje vrste zvabilo nadarjenega Aneja Lovrecica, ki je predcasno prekinil pogodbo s Celjem. K Zmajem se seli tudi Dejan Djermanovic. 
SPINS izbral najboljše SPINS izbral najboljše   Video novica Foto novica
Miran Pavlin je bil najboljši nogometaš Prve lige v letošnji sezoni, pravijo pri sindikatu SPINS, pri katerem so s pomocjo svojih clanov izbrali tudi naj enajsterico. 
Maribor brez Jurkica in Aljancica Maribor brez Jurkica in Aljancica   Video novica Foto novica
Nogometaši Maribora danes zacenjajo s pripravami na novo sezono. Vijolicasti jih bodo zaceli brez Dejana Jurkica in Janeza Aljancica.  
Verdenik pred vrati Interblocka Verdenik pred vrati Interblocka   Video novica Foto novica
Nekdanji selektor Slovenije Zdenko Verdenik je po naših zanesljivih informacijah tik pred tem, da prevzame trenersko funkcijo pri ljubljanskem Interblocku.  
Rob znova na klopi Nafte Rob znova na klopi Nafte   Video novica Foto novica
Srbski trener Nebojša Vucicevic se ni odlocil za podaljšanje sodelovanja s prvoligašem iz Lendave, katerega bo v prihodnji sezoni ponovno vodil Damir Rob.  
V Maribor prihaja Ciro Blaževic! V Maribor prihaja Ciro Blaževic!   Video novica Foto novica
Nogometaši Maribora bodo prihodnji teden zaceli s pripravami na novo sezono. 18. junija pa bodo igrali prijateljsko tekmo proti moštvu Shanghai Shenhua. 
Protega zapušca Interblock Protega zapušca Interblock   Video novica Foto novica
Interblock je po izpadu v drugo slovensko ligo prekinil sodelovanje s športnim direktorjem Nenadom Protego. Delo bo zacasno prevzel Janez Bencina. 
Kot cetrti je prišel Cvijanovic Kot cetrti je prišel Cvijanovic   Video novica Foto novica
Zlatko Zahovic je dodobra pogasil požar po odhodu Reneja Mihelica in Dejana Školnika. Kmalu po Tomislavu Pavlicicu je v NK Maribor prestopil še Goran Cvijanovic. 
Fink in Zajc okrepitvi Celja Fink in Zajc okrepitvi Celja   Video novica Foto novica
Gorazd Zajc in Gregor Fink sta novi okrepitvi celjskega prvoligaša. Nekdanji napadalec Maribora z aktualnim podprvakom Slovenije še ni prekinil pogodbe.  
Prašnikar ostaja trener Rudarja Prašnikar ostaja trener Rudarja   Video novica Foto novica
Nekdanji slovenski selektor Bojan Prašnikar bo tudi v prihodnji sezoni sedel na klopi Rudarja, s katerim je podaljšal pogodbo za eno leto.  
Tako blizu, a vendarle predalec Tako blizu, a vendarle predalec   Video novica Foto novica
Znana je postava slovenske reprezentance, ki bo cez slaba dva tedna zaigrala v Južni Afriki. Matjaž Kek je pri "crtanju" dal prednost izkušnjam in tehnicnim potrebam. 
Pavlicic: Želim osvajati trofeje Pavlicic: Želim osvajati trofeje   Video novica Foto novica
Novi clan Maribora Tomislav Pavlicic je ob prihodu v štajersko metropolo izrazil željo, da bi v Sloveniji osvojil cim vec pomembnih lovorik.  
Pavlicic podpisal za Maribor Pavlicic podpisal za Maribor   Video novica Foto novica
Maribor se je okrepil s hrvaškim nogometašem Tomislavom Pavlicicem, ki prihaja iz vrste Cibalie iz Vinkovcev. 26-letnik je podpisal triletno pogodbo.  
Bravo in Interblock bosta sodelovala Bravo in Interblock bosta sodelovala   Video novica Foto novica
Zgodilo se je že pred casom napovedano - NK Bravo in NK Interblock bosta združila moci. Kljub drugacnim napovedim bosta oba ohranila clanski moštvi. 
Bo Maribor ujel Pavlicica? Bo Maribor ujel Pavlicica?   Video novica Foto novica
Maribor naj bi se v prihodnjih dneh okrepil s hrvaškim nogometašem Tomislavom Pavlicicem, ki je nazadnje igral za Cibalio iz Vinkovcev.  
Obstanek je 100-odstoten Obstanek je 100-odstoten   Video novica Foto novica
Direktor Triglava, Miran Šubic, je v pogovoru za Nogomanio izrazil prepricanje, da se bo Triglav v Prvi ligi kljub nizkemu proracunu dobro znašel.  
Protega: To se je moralo zgoditi Protega: To se je moralo zgoditi   Video novica Foto novica
Športni direktor ljubljanskega Interblocka Nenad Protega je po izgubljeni tekmi v Kranju in izpadu v drugo ligo dejal, da to zagotovo ni nakljucuje.  
Triglav nov prvoligaš! Triglav nov prvoligaš!   Video novica Foto novica
Triglav iz Kranja je tudi na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij ugnal Interblock in bo tako v prihodnji sezoni po dolgih letih nastopal v prvi slovenski ligi.  
Danes o novem prvoligašu Danes o novem prvoligašu   Video novica Foto novica
Danes bo na sporedu povratna tekma kvalifikacij za obstanek v Prvi ligi. V Kranju se bosta pomerila drugoligaš Triglav in prvoligaš Interblock.  
NZS zavrnila zahtevek Drave NZS zavrnila zahtevek Drave   Video novica Foto novica
Ker postopek zahtevka Labod Drave za razveljavitev zadnje tekme Prve lige ni bil ustrezen, ga je Nogometna zveza Slovenije (NZS) zavrnila. 
Ekpoki odhaja v Vietnam Ekpoki odhaja v Vietnam   Video novica Foto novica
Nigerijski napadalec Abdulrazak Ekpoki je že zapustil vrste ptujske Drave in bo svojo kariero nadaljeval v na tisoce kilometrov oddaljenem Vietnamu.  
Viler podpisal za Maribor Viler podpisal za Maribor   Video novica Foto novica
NK Maribor se je le dan potem, ko je klub zapustil Dejan Školnik, okrepil z Mitjo Vilerjem, ki prihaja iz vrst Luke Koper. Viler je z Mariborom podpisal za tri leta. 
Dedic in Cipot podaljšala Dedic in Cipot podaljšala   Video novica Foto novica
Rudar iz Velenja je podaljšal pogodbi z Rusminom Dedicom in Fabijanom Cipotom, ki bosta tako tudi v prihodnji sezoni branila barve knapov. 
Tudi Školnik v Nacional Tudi Školnik v Nacional   Video novica Foto novica
Maribor bo, kot smo porocali pred kratkim, zapustil vezist Dejan Školnik. Clan mlade hrvaške reprezentance se seli v vrste portugalskega Nacionala, pri katerem bo ostal pet let. 
Rastoder novi predsednik Olimpije Rastoder novi predsednik Olimpije   Video novica Foto novica
Na današnjem obcnem zboru NK Olimpije je bil za novega predsednika kluba izvoljen Izet Rastoder. Franci Zavrl odslej clan izvršnega odbora.  
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Danes je povsem normalno, da se pokalne tekme v primeru remijev po 90 minutah nadaljujejo s podaljškom, vcasih pa temu seveda ni bilo tako. Nekoc ...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje