Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 december 2021
Ce smo že v Zahovicu imeli igralca vrhunskega formata, pa to seveda ne drži za nekatere druge. Res mi ni jasno, kako in s kom zdaj lahko polemizira na primer Pavlin. Ej, halo? Je pozabil, da je odlicno pogodbo podpisal prav zaradi "Zavrlove reprezentance".Nekateri igralci, zdaj že upokojeni, bi morali Rudiju Zavrlu postaviti spomenik.
Srecko Katanec
Celjani ostali pred vrati Evrope Celjani ostali pred vrati Evrope   Video novica Foto novica
Nogometaši Celja so za las zgrešili Evropo. V Domžalah, pri nekdanjem državnem prvaku, so varovanci Milana Djuricica zgolj remizirali.  
Gorica popoln preporod koncala v Evropi Gorica popoln preporod koncala v Evropi   Video novica Foto novica
Goricani so v Velenju z devetimi igralci premagali domaci Rudar in odlicen spomladanski del sezone sklenili s koncnim tretjim mestom in nastopom v Evropi.  
Koprcani zavzeli Lendavo Koprcani zavzeli Lendavo   Video novica Foto novica
Nafta iz Lendave si je na zadnji tekmi sezone privošcila poraz proti prvaku Kopru in se poslovila od upov na uvrstitev v Evropo. V Lendavi je bilo 1:2.  
Olimpija Evropa, Dravi izpad Olimpija Evropa, Dravi izpad   Video novica Foto novica
Najbolj napet obracun zadnjega kroga je pripadel Olimpiji, ki je strla odpor Drave in si že v prvi sezoni po napredovanju iz druge lige izborila nastop v Evropi.  
Interblock izgubil, a še ohranil upanje Interblock izgubil, a še ohranil upanje   Video novica Foto novica
Maribor je na zadnji prvenstveni tekmi letošnje sezone pred domacimi gledalci ugnal Interblocku, ki bo svoj status v prvi ligi reševal na dodatnih kvalifikacijah s Triglavom.  
Drava izpadla, Gorica v Evropi Drava izpadla, Gorica v Evropi   Video novica Foto novica
Drava je izgubila tudi na zadnji tekmi letošnje sezone in se tako že poslovila od prvoligaške drušcine. V Evropi Gorica in Olimpija, Interblock v dodatne kvalifikacije. 
V Dekanih prvi domaci poraz Kopra V Dekanih prvi domaci poraz Kopra   Video novica Foto novica
Prvak Koper je v Dekanih izgubil prvo »domaco« tekmo v spomladanskem delu prvenstva. Nemotivirani kanarcki so bili tokrat lahek plen gostov iz Domžal.  
Goricani so se poslovili z zmago Goricani so se poslovili z zmago   Video novica Foto novica
Nogometaši Gorice so na zadnji letošnji tekmi pred svojimi navijaci s 3:1 ugnali Nafto in naredili velik korak h koncnemu tretjemu mestu in nastopu v Evropi.  
Mezga za zmago na Ptuju Mezga za zmago na Ptuju   Video novica Foto novica
Maribor je dobil sosedski derbi na Ptuju. Vijolicaste, ki tekme niso zaceli z najmocnejšo zasedbo, je znova rešil hrvaški nogometaš Dejan Mezga. 
Celjani presenetili Olimpijo Celjani presenetili Olimpijo   Video novica Foto novica
Olimpija si je v predzadnjem krogu privošcila spodrsljaj, ki jo bo ocitno stal tretjega mesta. Na Areni Petrol so Zmaje z zadetkom Duspare premagali Celjani.  
V 91. minuti ob obstanek V 91. minuti ob obstanek   Video novica Foto novica
Interblock se je že veselil obstanka v 1. SNL oziroma dodatnih kvalifikacij, ko je na sceno stopil Arnel Mahmutovic in pokvaril debi Nenada Protege.  
Gorica pregazila Interblock Gorica pregazila Interblock   Video novica Foto novica
Katastrofalna forma Interblocka se je nadaljevala tudi v Gorici, kjer so Ljubljancani izgubili kar z 1:6. Derbi kroga poskrbel za prvi spomladanski poraz Kopra.  
Nova ucna ura Gorice Interblocku Nova ucna ura Gorice Interblocku   Video novica Foto novica
Gorica je že drugic v dobrem mesecu dni do vrha napolnila mrežo povsem razbitega Interblocka, ki se je iz severne Primorske domov vrnil s kar šestimi zadetki.  
Prašnikar koncno do zmage Prašnikar koncno do zmage   Video novica Foto novica
Bojan Prašnikar je po štirih tekmah brez zmage le popeljal Rudar do treh tock, in sicer na racun ptujske Drave, ki je z eno nogo že med drugoligaši.  
Nafta boljša od Domžal Nafta boljša od Domžal   Video novica Foto novica
Nafta zasleduje Olimpijo. Lendavcani so v 34. krogu Prve lige pred svojimi navijaci odpravili Domžale. Srecanje na Mestnem stadionu se je koncalo z izidom 2:0. 
Olimpija porazila Koper Olimpija porazila Koper   Video novica Foto novica
Olimpija je vknjižila novo zmago. Zmaji so na stadionu ŽAK premagali prvaka Luko Koper, bilo je 3:1. Dva zadetka je dosegel Agim Ibraimi. 
V Mariboru brez zmagovalca V Mariboru brez zmagovalca   Video novica Foto novica
Celjani so imeli v Mariboru priložnost, da se gostiteljem oddolžijo za izpad v polfinalu slovenskega pokala, a v koncnici tekme niso pokazali dovolj zbranosti.  
Olimpija z zmago na tretje mesto Olimpija z zmago na tretje mesto   Video novica Foto novica
Olimpija se je z zmago nad Domžalami povzpela na tretje mesto lestvice Prve lige. V Domžalah so padli trije zadetki, vse tri, tudi avtogol, je zabila Olimpija.  
Koper z devetimi zadržal Maribor Koper z devetimi zadržal Maribor   Video novica Foto novica
Kluba, ki krojita vrh lestvice Prve lige, Luka Koper in Maribor, sta se v Novi Gorici razšla z miroljubnim remijem 0:0. Koprcani so tekmo koncali z devetimi igralci. 
V Celju nepriljubljenih 0:0 V Celju nepriljubljenih 0:0   Video novica Foto novica
V Celju sta se pomerila domaci klub in gostujoci Rudar iz Velenja. Sosedski obracun tekmecev za tretje mesto se je koncal z nepriljubljenih 0:0.  
Gorica zmagoslavno s Ptuja Gorica zmagoslavno s Ptuja   Video novica Foto novica
Labod Drava je v 33. krogu Prve lige še poslabšala svoj status v boju za obstanek v ligi. HiT Gorica je na Ptuju slavila prepricljivo – s 4:2.  
Delitev tock v prestolnici Delitev tock v prestolnici   Video novica Foto novica
Interblock še naprej ne pozna zmage, vendar je kljub temu znal izkoristiti poraz Labod Drave. Ljubljancani so namrec doma remizirali z Nafto.  
Nafta igrala, Olimpija zmagala Nafta igrala, Olimpija zmagala   Video novica Foto novica
Nafta je pletla obroc okoli vrat sijajnega Jana Oblaka, a po seriji zapravljenih priložnosti priznala premoc gostov iz Ljubljane, ki so tako znova v igri za tretje mesto.  
Finale bi lahko bilo zanimivejše Finale bi lahko bilo zanimivejše   Video novica Foto novica
Manj kot tisoc gledalcev je v soboto v Ljudskem vrtu spremljalo generalko pred finalom pokala Hervis. Toda nogometaši Maribora in Domžal niso navdušili. 
Brulc in Vršic potrdila premoc Brulc in Vršic potrdila premoc   Video novica Foto novica
Rudar tudi z Bojanom Prašnikarjem izgublja boj za Evropo, hkrati pa Knapi na svojem štadionu niso uspeli prepreciti slavja nogometašem Kopra, ki so novi prvaki. 
Goriška veterana pokopala Celjane Goriška veterana pokopala Celjane   Video novica Foto novica
Gorica je po treh zaporednih porazih tokrat zaigrala precej bolje in z zadetki Enesa Demirovica in Milana Osterca gladko s 3:0 ugnala Celjane.  
Drava znova upa Drava znova upa   Video novica Foto novica
Nogometaši Drave so na derbiju zacelja lestvice ugnali Interblock in se znova vrnili v bitko za obstanek med najboljšimi. Interblock klonil že cetrtic zapored.  
Domžale petic zapored neporažene Domžale petic zapored neporažene   Video novica Foto novica
Uspešen niz Domžal v državnem prvenstvu se nadaljuje. Proti Rudarju je ceta Darka Birjukova osvojila tocko in tako že petic zapored igrišce zapustila neporažena.  
Celjani Interblocku odcitali lekcijo Celjani Interblocku odcitali lekcijo   Video novica Foto novica
Nogometaši Interblocka so doživeli nov poraz. V Celju jim je dobro "sprašil riti" tamkajšnji prvoligaš, ki Kockarje v Ljubljano pošilja s petardo.  
Sobota na Ptuju: dolgocasno! Sobota na Ptuju: dolgocasno!   Video novica Foto novica
Drava in Nafta sta v soboto na Ptuju gledalcem ponudila bore malo nogometne razburljivost. Priložnosti skorajda ni bilo, tekma pa se je koncala z remijem 0:0. 
Koper že na + 13 Koper že na + 13   Video novica Foto novica
Koprcani so v Novi Gorici kot gostitelji ugnali Gorico in se ob remiju v Ljubljani od Maribora oddaljili za 13 tock. Naslov prvaka bi lahko osvojili v Velenju. 
Remi za slovo Remi za slovo   Video novica Foto novica
Zadnji letošnji veliki derbi državnega prvenstva med Olimpijo in Mariborom se je koncal z remijem, s cimer so Ljubljancani koncali niz štirih zaporednih porazov proti vijolicastim.  
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Norveškemu nogometašu Kristofferju Paulsenu je uspel prav poseben podvig - v letu 2007 je v dresu svojega kluba IK Start igral kar na desetih razlicn...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje