Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Moje ambicije so vezane samo na tujino. Doma se je težko dokazati nekomu, ki te ne gleda oziroma te noce videti. Nekaj velja le, ce se dokažeš v tujini. Vedno je bilo tako in na žalost bo tako tudi ostalo. Igralec, ki pride iz tujine v Slovenijo, je vedno bolj zanimiv in precenjen, domaca kvaliteta pa je podcenjena in zapostavljena.
Maksut Azizi
Copa América: Venezuela Copa América: Venezuela   Video novica  
Gostitelji velikih prvenstev kot po pravilu igrajo dobro pred svojimi gledalci in navijaci Venezuele upajo, da bo tako tudi na letošnjem pokalu Južne Amerike. 
Copa América: ZDA Copa América: ZDA   Video novica  
Poleg Mehike letos na nogometnem prvenstvu Južne Amerike v Venezueli kot povabljena nastopa tudi reprezentanca Združenih držav Amerike.  
Copa América: Urugvaj Copa América: Urugvaj   Video novica  
Gledano na pretekle uspehe, osvojene tocke in dosežene gole je urugvajska nogometna reprezentanca druga najuspešnejša ekipa prvenstva Južne Amerike. 
Copa América: Perú Copa América: Perú   Video novica  
Perú je zadnjo odmevnejšo uvrstitev na nogometnem prvenstvu južnoameriške celine dosegel leta 1983, ko se je prebil vse do tretjega mesta. 
Copa América: Paragvaj Copa América: Paragvaj   Video novica  
Cetrta najuspešnejša reprezentanca nogometnega prvenstva Južne Amerike je Paragvaj, ki je doslej na turnirju skupno zabil že 233 golov. 
Copa América: Mehika Copa América: Mehika   Video novica  
Mehiška reprezentanca je bila še sedmic povabljena na prvenstvo Južne Amerike, njena najboljša uvrstitev pa sega v leti 1993 in 2001 - drugo mesto. 
Copa América: Kolumbija Copa América: Kolumbija   Video novica  
Leta 2001 je Kolumbija na domacih tleh osvojila naslov južnoameriškega nogometnega prvaka, tokrat pa Kofetarji na stavnicah ne kotirajo tako visoko. 
Copa América: Ekvador Copa América: Ekvador   Video novica  
Ekvadorska reprezentanca je bila prijetno presenecenje lanskega mundiala, navijaci pa sedaj dobre igre pricakujejo tudi na prvenstvu Južne Amerike. 
Copa América: Cile Copa América: Cile   Video novica  
Nogometaši iz Cila na prvenstvu Južne Amerike doslej niso še nikoli slavili, so bili pa nekajkrat drugi - ce bi bili tudi letos, bi s tem zagotovo šokirali marsikoga. 
Copa América: Brazilija Copa América: Brazilija   Video novica  
Brazilija je tretja najuspešnejša država Copa Américe, ki pa ji letos v Venezueli ne bo lahko, saj bo igrala brez zvezdnikov Kakaja, Ronaldinha in Ronalda. 
Copa América: Bolivija Copa América: Bolivija   Video novica  
Bolivija je doslej samo enkrat v svoji zgodovini postala južnoameriški prvak, da bi dosežek ponovila letos, pa bi se moral zgoditi pravi nogometni cudež. 
Copa América: Argentina Copa América: Argentina   Video novica  
Argentinska nogometna reprezentanca bo tudi na letošnjem prvenstvu Južne Amerike naskakovala prvo mesto, ki ga je doslej osvojila že štirinajstkrat. 
Copa América: vsi prvaki Copa América: vsi prvaki   Video novica  
V zgodovini nogometnega prvenstva Južne Amerike sta doslej najveckrat slavili državni reprezentanci Urugvaja in Argentini, ki sta bili najboljši po štirinajstkrat. 
Copa América: najboljši strelci Copa América: najboljši strelci   Video novica  
Na zadnjem prvenstvu Južne Amerike je bil najboljši strelec Adriano, mi pa smo pripravili pregled vseh, ki so pridno tresli mreže na tekmovanju Copa América. 
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Fabio Capello je dandanes angleški selektor, hkrati pa je v Angliji Capello znan tudi po svojem dosežku iz casa svoje nogometne kariere. Davnega leta...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje