Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 december 2021
Kirm ima noro kondicijo, nore predispozicije, rabi samo še tisti preskok. Ne vem, kje se bo tistega naucil, doma v stanovanju, v veži, ce nima casa trenirati na stadionu, kjerkoli ... Jaz sem spal z žogo, jo metal v zid, karkoli delal, cele noci.
Brane Oblak
Birsa: ''Cast je biti najboljši!'' Birsa: ''Cast je biti najboljši!''      
Mladi slovenski reprezentant Valter Birsa ob novici, da je postal Kralj nogometa za leto 2006, ni mogel skriti navdušenja. V letu 2007 želi predvsem napredovati. 
Kralj 2006 je Valter Birsa! Kralj 2006 je Valter Birsa!      
Trideset nogometnih strokovnjakov in bralci Nogomanie sta za novega Kralja slovenskega nogometa izbrali Valterja Birso, ki je na prestolu zamenjal Milenka Acimovica. 
11. krog: Glas ljudstva 11. krog: Glas ljudstva      
Kralj slovenskega nogometa za leto 2006 se koncuje z glasovanjem ljudstva - tudi na našem forumu je najvec glasov prejel mladi napadalec Sochauxa Valter Birsa. 
10. krog: Sankovic, Pejkovic, Zupan 10. krog: Sankovic, Pejkovic, Zupan      
V desetem krogu Kralja 2006 smo za mnenje povprašali nekdanja nogometaša Gorana Sankovic in Nihada Pejkovica, novinarje pa je zastopal Tine Zupan. 
9. krog: Benedejcic, Sešlar, Krstic 9. krog: Benedejcic, Sešlar, Krstic      
Poleg Igorja Benedejcica in Simona Sešlarja je v 9. krogu Kralja 2006 glasoval še Igor Krstic iz Nemcije, s cemer je glasovanje dobilo mednarodni pridih. 
8. krog: Hadžic, Dabanovic, Zore 8. krog: Hadžic, Dabanovic, Zore      
Po krajšem novoletnem premoru se Kralj slovenskega nogometa 2006 vraca na spletno stran Nogomania.com. Poglejte, kako so glasovali v osmem krogu. 
7. krog: Stanic, Vugdalic, Plestenjak 7. krog: Stanic, Vugdalic, Plestenjak      
V 7. krogu Kralja slovenskega nogometa letošnjega leta smo k sodelovanju povabili Uroša Stanica, Muamerja Vugdalica in novinarja Roka Plestenjaka. 
6. krog: Pinni, Djuranovic, Trotovšek 6. krog: Pinni, Djuranovic, Trotovšek      
Po kratkem praznicnem odmoru nadaljujemo s Kraljem 2006, tokrat pa so v 6. krogu svoje glasove oddali Pavel Pinni, Dejan Djuranovic in novinar Tilen Trotovšek. 
5. krog: Jarc, Pavlin, Terzic 5. krog: Jarc, Pavlin, Terzic      
Smo že pri petem krogu izbora za najboljšega nogometaša leta, tokrat pa so svoje glasove oddali Borut Jarc, Miran Pavlin in novinar Matjaž Terzic. 
4. krog: Stojanovic, Galic, Suhadolnik 4. krog: Stojanovic, Galic, Suhadolnik      
V cetrtem krogu glasovanja za Kralja slovenskega nogometa letošnjega leta so tocke prejeli zgolj Ermin Rakovic, Valter Birsa in Robert Koren. 
3. krog: Kek, Šiljak, Vekic 3. krog: Kek, Šiljak, Vekic      
Po 3. krogu glasovanja za Kralja 2006 se je Ermin Rakovic na vrhu približal Valterju Birsi. Prve tocke tudi za lanskoletnega zmagovalca Milenka Acimovica. 
2. krog: Stefanovic, Elsner, Kos 2. krog: Stefanovic, Elsner, Kos      
Pred vami je že drugi krog glasovanja za Kralja slovenskega nogometa leta 2006, v katerem so tri prva mesta zasedli Rakovic, Birsa in Koren. 
1. krog: Pušnik, Židan, Okorn 1. krog: Pušnik, Židan, Okorn      
V prvem krogu glasovanja za Kralja nogometa 2006 so svoja mnenja predstavili trener Marijan Pušnik, nogometaš Gregor Židan in novinar Jože Okorn. 
Zacenja se Kralj 2006! Zacenja se Kralj 2006!      
Tako kot lani je uredništvo vodilne slovenske nogometne spletne strani tudi letos pripravilo izbor najboljšega nogometaša v deželi na soncni strani Alp! 
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Tony Adams se je v zgodovino Arsenala vpisal kot njegov najuspešnejši kapetan vseh casov. Pod njegovim vodstvom so Topnicarji osvojili kar trinajst l...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje