Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 december 2021
Srecko Katanec je velik cudak. Ce ne doseže želenega rezultata, se skrega z vsemi.
Branko Oblak
Uradno: Verdenik prevzel Interblock Uradno: Verdenik prevzel Interblock   Video novica Foto novica
Izkušeni Zdenko Verdenik je tudi uradno postal novi trener nogometašev Interblocka, hkrati pa ne bo vec sodeloval z Nogometno zvezo Slovenije.  
Pušnik kandidat za Muro Pušnik kandidat za Muro   Video novica Foto novica
Nekdanji trener velenjskega Rudarja Marijan Pušnik je prvi kandidat za prevzem trenerskega dela pri murskosoboški Muri. A klub mora najprej zbrati financna sredstva. 
Primorje brez licence Primorje brez licence   Video novica Foto novica
Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporocili rezultate licenciranja za sezono 2010/2011. Brez licence sta za zdaj Primorje in Livar.  
Triglav z Interblockom za prvo ligo Triglav z Interblockom za prvo ligo   Video novica Foto novica
Kranjski Triglav si je v zadnjem krogu druge slovenske lige zagotovil koncno drugo mesto in s tem nastop v dodatnih kvalifikacijah, kjer ga caka Interblock.  
Primorje se vraca med najboljše Primorje se vraca med najboljše   Video novica Foto novica
Nogometaši Primorja so si z zmago v Beli krajini že krog pred koncem sezone zagotovili ekspresen povratek med najboljše. Triglav doma klonil proti Krškemu.  
Udaril igralca in dobil odpoved Udaril igralca in dobil odpoved   Video novica Foto novica
Kranjski Triglav bo zadnji dve tekmi v 2. SNL odigral brez trenerja Staneta Bevca, ki je v slacilnici udaril enega od igralca in dobil odpoved.  
Primorje in Triglav do novih zmag Primorje in Triglav do novih zmag   Video novica Foto novica
Primorje za zmago v drugi slovenski ligi potrebuje le še tocko, kranjski Triglav pa bo skoraj zanesljivo nastopil v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev med najboljše.  
Triglav zmanjšal zaostanek Triglav zmanjšal zaostanek   Video novica Foto novica
V 24. krogu 2. SNL je Triglav slavil v gosteh in zmanjšal zaostanek za vodilnim Primorjem. Na dnu je še naprej vroce, kot v pravem peklu.  
Vodilna potolcena, Krško z dna Vodilna potolcena, Krško z dna   Video novica Foto novica
Tako Primorje kot Triglav sta v 23. krogu 2. SNL izgubila na domacih tleh, Krško pa po zmagi nad Livarjem ni vec zadnje. Na dnu Šentjur. 
Aluminij razbil Triglav Aluminij razbil Triglav   Video novica Foto novica
Aluminij iz Kidricevega je na derbiju druge slovenske lige osramotil drugo uvršceni Triglav in mu nasul kar šest zadetkov. Vodilno Primorje remiziralo v Šencurju. 
Primorje spet pobegnilo Primorje spet pobegnilo   Video novica Foto novica
Potem ko je Triglav izgubil na gorenjskem derbiju, Primorje na vrhu 2. SNL spet mirneje diha. Krško še dodatno zmanjšalo zaostanek za predzadnjim Livarjem. 
Triglav zmanjšal zaostanek Triglav zmanjšal zaostanek   Video novica Foto novica
V 2. SNL so v sredo odigrali tekme 20. kroga. Najvišjo zmago je doseglo zadnjeuvršceno Krško, remi vodilnega Primorja pa je izkoristil kranjski Triglav. 
Vodilna nadaljujeta v zmagovitem slogu Vodilna nadaljujeta v zmagovitem slogu   Video novica Foto novica
Primorje in Triglav sta slavila tudi v 18. krogu druge lige. Kar pet golov Kranjcanov, Mura poražena na domacih tleh, Krško se pocasi vmešava v boj za obstanek. 
Primorje ne popušca Primorje ne popušca   Video novica Foto novica
Primorje drvi proti prvi ligi. Nogometaši iz Ajdovšcine so v 17. krogu 2. SNL odpravili Dravinjo. Slavila tudi kranjski Triglav in murskosoboška Mura. 
Šoškic obupal nad Livarjem Šoškic obupal nad Livarjem   Video novica Foto novica
Livar iz Ivancne Gorice je izgubil trenerja. Po prvem odigranem krogu v 2. SNL to pomlad je namrec nepricakovano odstopil Miloš Šoškic. 
2. SNL: Primorje povsem razbilo Muro 2. SNL: Primorje povsem razbilo Muro   Video novica Foto novica
Kar osem golov je prejela Mura v prvem spomladanskem krogu 2. SNL, Primorje pa je po porazu Triglava še povecalo vodstvo na prvem mestu lestvice.  
Zacetek druge lige znova prestavljen Zacetek druge lige znova prestavljen   Video novica Foto novica
Potem ko so bile v sredo odpovedane tekme Prve lige, je padla odlocitev o novi odpovedi zacetka spomladanskega dela sezone v drugi ligi.  
V 2. SNL tudi Lazic in Kreft V 2. SNL tudi Lazic in Kreft   Video novica Foto novica
Slovenski drugoligaš Šencur je pripeljal dve zveneci okrepitvi, branilca Igorja Lazica in bocnega nogometaša Boštjana Krefta. Novinec tudi Senad Tiganj. 
Zavrl odslej v dresu Triglava Zavrl odslej v dresu Triglava   Video novica Foto novica
Kranjski Triglav je dobil pomembno okrepitev v boju za uvrstitev v Prvo ligo - novi clan gorenjskega kluba je postal izkušeni obrambni nogometaš Jani Zavrl. 
V 2. SNL bodo zaceli 14. marca V 2. SNL bodo zaceli 14. marca   Video novica Foto novica
Vodja tekmovanj NZS je na podlagi dolocil pravilnika NZS sprejel sklep, da se bo prvenstvo v 2. SNL nadaljevalo s 15. krogom 14. marca 2010.  
Primorje se je okrepilo z Jukanom Primorje se je okrepilo z Jukanom   Video novica Foto novica
Pri Triglavu ga niso želeli, pri Primorju so z njim podpisali enoletno pogodbo - nekdanji clan Kopra in Interblocka Amer Jukan bo kariero nadaljeval v Ajdovšcini. 
Jukan ne bo igral za Triglav Jukan ne bo igral za Triglav   Video novica Foto novica
Bil je celo reprezentant, zdaj pa pogodbe z njim noce podpisati niti slovenski drugoligaš - pri Triglavu pravijo, da od sodelovanja z Amerjem Jukanom ne bo nic. 
Kadrovske spremembe pri Muri Kadrovske spremembe pri Muri   Video novica Foto novica
Mura bo v drugem delu sezone igrala brez Boštjana Kamnika, Gorana Ristica, Vlada Kokola in tudi Michala Drahna. Rdeca luc za prestop Milka Kovaca. 
Robnik spet v Kranju Robnik spet v Kranju   Video novica Foto novica
Nekdanji mladi slovenski reprezentant Dejan Robnik se po neuspešni avanturi pri Šencurju vraca nazaj v Kranj, kjer bo spet nosil dres drugoligaša Triglava. 
Ljajic razveselil vodstvo Triglava Ljajic razveselil vodstvo Triglava   Video novica Foto novica
Vodstvo kranjskega Triglava pricakuje, da bo Partizan po prodaji Adema Ljajica v Fiorentino poravnal racun, ki bi ga moral placati za prestop Danijela Marcete. 
Triglav bo sodeloval z Rossoneri Triglav bo sodeloval z Rossoneri   Video novica Foto novica
Slovenski drugoligaš Triglav in italijanski velikan AC Milan bosta v kratkem podpisala dogovor o poglobljenem sodelovanju. Po Palibrku na San Siro še kdo? 
Mura tone v dolgovih Mura tone v dolgovih   Video novica Foto novica
Muri grozi stecaj. Drugoligaš iz Murske Sobote dolguje 110.000 evrov. Nad klubom vsi dvigujejo roke, dolgovi narašcajo, svežega kapitala pa ni od nikoder.  
Muro bodo vodili kar trije Muro bodo vodili kar trije   Video novica Foto novica
Zlatko Gabor, Feri Cifer in na papirju glavni Stanko Maucec sestavljajo trojico, ki bo v nadaljevanju sezone s klopi vodila nogometaše murskosoboške Mure. 
2. SNL: Zadnji jesenski krog 2. SNL: Zadnji jesenski krog   Video novica Foto novica
V drugi slovenski ligi so odigrali zadnji krog v letošnjem koledarskem krogu. Na petih tekmah padlo le pet zadetkov, Triglav zmanjšal zaostanek za Primorjem.  
Mura suspendirala Gliho Mura suspendirala Gliho   Video novica Foto novica
Drugoligaš Mura 05 je danes suspendiral trenerja Primoža Gliho, ki naj bi z neprimernimi izjavami v medijih škodoval ugledu kluba.  
Primorje piha mocno kot burja Primorje piha mocno kot burja   Video novica Foto novica
Krog pred koncem jesenskega dela v 2. SNL karavani še naprej poveljuje Primorje, ki je tokrat brez težav premagalo Šentjur. Mura slavila v Ivancni Gorici. 
2. SNL: Krog remijev 2. SNL: Krog remijev   Video novica Foto novica
Štiri od petih tekem dvanajstega kroga druge lige so se koncale z remijem, gledalci pa so videli le pet zadetkov. Tokrat je do zmage prišla le Bela krajina. 
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Italijanski amaterski nogometaš Luigi Coluccio je zaradi rdecega kartona na tekmi nekega nižjeligaškega prvenstva prejel eno tekmo prepovedi, kar ne ...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje