Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 december 2021
Vsak poraz me pahne v depresijo, vsaka zmaga pa v vesolje, v nebesa! Ciro je zvezda. In to ne katerakoli zvezda. Planetarna, sinko, in tudi svetovna!
Miroslav Blaževic
Jo'Burg: "Dežela" nasprotij   Video novica Foto novica
Johannesburg. Mesto, v katerem bi potreboval dva para oci, a obenem mesto, v katerem za trenutek celo pozabiš, da si na tisoce kilometrov oddaljen od stare celine.  
Nekoc je bila šesta v Evropi   Video novica Foto novica
Regionalna liga, da ali ne? Sanel Konjevic bo skozi serijo kolumn bralcem Nogomanie skušal predstaviti argumente za in proti ter možne nacine realizacije zahtevnega projekta.  
Na novo spisani zakoni   Video novica Foto novica
Koper je v letošnji sezoni na glavo obrnil vse nepisane nogometne teorije in se suvereno povzpel do prvega velikega naslova. Težo le tega bo pokazal cas.  
Kam so izginili ulicarji?   Video novica Foto novica
Nogomet in ulica. Pojma, ki živita drug ob drugem in ki vracata spomin na romanticne zacetke nogometnih karier. Žal se v modernem casu zdi, da je ulica postala stvar preteklosti. 
Od bedakov do junakov   Video novica Foto novica
Bo afera "keš" trajno prizadela našo reprezentanco? Kolumnist Nogomanie Sanel Konjevic v svoji najnovejši kolumni razglablja o trenutno najbolj vroci nogometni temi pri nas.  
Slovenija na barikadah   Video novica Foto novica
Prijateljski obracun s Katarjem je povsem zasencila afera, ki je na NZS ustvarila dva pola. Prvega predstavljajo igralci, drugega vodstvo zveze na celu z Ivanom Simicem.  
Klientelizem na tujem ne deluje   Video novica Foto novica
Slovenski strokovnjaki v tujini so za razliko od svojih kolegov iz nekdanje skupne države precej manj naklonjeni svojim sonarodnjakom. Klientelizem ne deluje, ko je dobrodošel. 
Zima bolj vroca kot poletje   Video novica Foto novica
Januarska prestopna tržnica je pri nas minila v znamenju številnih presenecenj in velikopoteznosti. A ob blišcu je bilo veliko tudi kolateralnih žrtev. 
Športni direktor: Alfa in omega   Video novica Foto novica
Kolumnist Nogomanie Sanel Konjevic se je dotaknil vlog, odgovornosti in pristojnosti športnih direktorjev, ki pri nas v vecini primerov zavedno silijo v ospredje.  
Polprofesionalizem po skandinavsko   Video novica Foto novica
Pri iskanju prave ureditve statusa slovenskih igralcev beseda veckrat nanese na tolikokrat opevani skandinavski nacin polprofesionalizma.  
Grozi nam amaterizem   Video novica Foto novica
Že res, da bomo igrali na svetovnem prvenstvu, toda po drugi strani nam grozi izguba profesionalne lige. Intervencija Nogometne zveze Slovenije (NZS) je vec kot nujna.  
Odpira se Pandorina skrinjica   Video novica Foto novica
Pred reprezentancnim odmorom slovenski klubski nogomet razjeda afera, ki je bila (pre)dolgo tabu tema: kdo in kako pri nas iz ozadja obvladuje nogomet? 
Žalovanje? Saj smo vendar še živi!   Video novica Foto novica
Zmaga Slovakov nad Poljaki je vidno potolkla naše fante, ki pa bi se vseeno morali veseliti, kajti Sloveniji so v letu dni ponovno dali nogometni predznak.  
Anticev preporod Srbije   Video novica Foto novica
Zoran Milicev, beograjski dopisnik Nogomanie, se pridružuje veliki nogometni evforiji, ki vlada v Srbiji po uvrstitvi srbske reprezentance na svetovno prvenstvo.  
"Slovenci" zadnja ovira Slovencev   Video novica Foto novica
Slovaška se je proti Sloveniji znašla v enakem položaju, v kakršnem je bila Slovenija na višku svoje slave. Slovenija je danes slovaška Ukrajina ali Romunija.  
Ne pustimo se podcenjevati   Video novica Foto novica
Pri Kölnu od Milivoja Novakovica pricakujejo, da se ne bo odzval vabilu selektorja Matjaža Keka, kar je nesramnost brez primere. Nova mora priti v Slovenijo. 
Maribor, zbudi se!   Video novica Foto novica
Kaj se dogaja v Mariboru? Slovenski državni prvak vse bolj zaostaja za najboljšimi. Je upanja na obrambo naslova prvaka že konec?  
Kek je pometel z ocitki   Video novica Foto novica
Slovenska nogometna reprezentanca je v Mariboru odigrala svojo najboljšo tekmo teh kvalifikacij. Matjaž Kek dozoreva v vlogi selektorja.  
Prišel, videl, odletel kot smet   Video novica Foto novica
Branko Oblak je simbol nekdaj slavne in ponosne ljubljanske Olimpije, a v današnjem slovenskem nogometu to ni vredno niti pocenega groša.  
Ne, tako ne bo šlo   Video novica Foto novica
Zürich je NK Maribor spustil na realna tla. Opozoril je na številne pomanjkljivosti v igri in moštvu Maribora, ki je v Ljudskem vrtu prevec branil rezultat. 
V Celju pocil nov šiv   Video novica Foto novica
Slaviša Stojanovic je zdržal eno sezono, Milan Djuricic pa en mesec. Zdaj je vprašanje, koliko casa bodo negotovost in zmedo v Celju zdržali igralci.  
Rudarji, pokažite vec poguma!   Video novica Foto novica
Beograjski dopisnik Nogomanie Zoran Milicev je preprican, da je Rudar beograjski Crveni zvezdi v Velenju izkazal prevec spoštovanja.  
Morala na preizkušnji   Video novica Foto novica
Odškodnina, ki jo je Real Madrid placal Manchester Unitedu za Portugalca Cristiana Ronalda ,naj bi bila nemoralno visoka. Pa je temu res tako?  
Zdaj je pravi cas   Video novica Foto novica
Etien Velikonja je najbolj vroce blago, ki ga je trenutno moc dobiti v ligi Telekom. Prihajajoce poletje bo kljucno za razvoj njegove kariere.  
Ko veliki postane majhen   Video novica Foto novica
Urednik Nogomanie Miran Zore se je v svoji kolumni dotaknil kluba, ki se je požvižgal na vsa svoja dolgoletna nacela. 
Opravicilo ne bo dovolj   Video novica  
Krvavo slavje v Mariboru krici po spremembah in radikalnih ukrepih. Na potezi je NZS, ki bo ocenila, koliko so vredni izgubljeni prsti nedolžnih mladoletnikov.  
Vse se nekoc vrne, kajne?   Video novica  
Novinar Nogomanie Miran Zore se je ob vrocih dogodkih v Londonu spomnil na stare grehe cislanega trenerja Chelseaja Guusa Hiddinka.  
Etika na kocki: slog ali cilj?   Video novica  
Novinar Nogomanie Klemen Kos se je v najnovejši kolumni dotaknil udara dveh nogometnih skrajnosti: slog ali cilj, ki opravicuje namen.  
Ce bi...   Video novica  
Novinar Nogomanie Klemen Kos se je v najnovejši kolumni dotaknil tistih prepotrebnih malenkosti, ki odlocajo o uspehu.  
Tromso ni napaka   Video novica  
Naj Andraž Kirm požre svoje besede in vendarle sprejme ponudbo Tromsoja? Novinar Nogomanie Miran Zore išce odgovor na to vprašanje.  
Kvaliteta pred kvantiteto   Video novica  
Simiceva pobuda o ligi z 12 moštvi nas vraca tja, kamor praviloma osli ne bi smeli hoditi - na led namrec. Ideja je v praksi veckrat propadla in ni razloga, da ne bi tudi tokrat. 
Obramba ostaja naša šibka tocka   Video novica  
Prijateljska tekma z Belgijo je ponovno opozorila na kronicni pomanjkljivosti slovenske reprezentance - zmedo v obrambi in neucinkovitost v napadu.  
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da je Francesco Totti eden najboljših nogometašev na svetu, ni nobenega dvoma, marsikdo pa ne ve, da zvezdnik Rome ne sodi ravno med najbolj brihtne ...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje