Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Ne bom vam povedal zacetne enajsterice, zato me nehajte klicat sredi noci. Sram vas bodi. Ce boste še naprej taki kreteni, bom tudi sam spremenil svoje obnašanje.
Marcello Lippi
München München      
Nemška prestolnica klobas in nogometa bo na osupljivi Allianz Areni gostila uvodno tekmo svetovnega prvenstva med Nemcijo in Kostariko.  
Köln Köln      
Cetrto najvecje nemško mesto je ostalo praznih rok na svetovnem prvenstvu leta 1974, letos pa bo mesto ob Renu naposled prišlo tudi na svoj racun.  
Nürnberg Nürnberg      
Mesto, kjer se je davnega leta 1946 z nürnberškim procesom dokoncno koncala era nacizma, bo na Franken-Stadionu gostilo najboljše. 
Kaiserslautern Kaiserslautern      
Leta 1954 je Nemcijo do naslova svetovnega prvaka popeljal legendarni Fritz Walter, po kateremu danes nosi ime štadion v Kaiserslauternu. 
Frankfurt Frankfurt      
Dom nogometašev nemškega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta bo med tekmami svetovnega prvenstva 2006 sprejel 43.324 gledalcev. 
Hamburg Hamburg      
AOL Arena bo 10. junija gostila zanimiv obracun med Argentino in Slonokošceno obalo, na domu prvoligaša Hamburga pa bo tudi cetrtfinalna tekma. 
Dortmund Dortmund      
Nogometni objekt z znamenitim imenom Westfalenstadion sodi za najbolj obiskano klubsko prizorišce tako v Nemciji kot tudi v Evropi. 
Leipzig Leipzig      
Zentralstadium je s porabljenimi 90.6 milijoni evrov najcenejši na novo zgrajeni štadion letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva. 
Berlin Berlin      
Za 242 milijov evrov obnovljeni berlinski olimpijski štadion bo središce letošnjega svetovnega prvenstva, saj bo gostil tudi finalni obracun. 
Hannover Hannover      
Štadion AWD Arena Niedersachsenstadion bo med svetovnim prvenstvom sprejel za slabih petnajst tisoc gledalcev manj kot v nemškem prvenstvu. 
Gelsenkirchen Gelsenkirchen      
Štadion Veltins Arena v Gelsenkirchnu sodi med najbolj moderne športne objekte na svetu, na svetovnem prvenstvu pa bo gostil pet tekem. 
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor se je pred leti rad kratkocasil z igranjem racunalniške igre Championship Manager, mu je ime Maxim Tsigalko brez dvoma še kako znano. V resni...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje