Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
25. september 2008
 NATISNI
Prekinil in odšel v Izrael
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Izrael je nova destinacija slovenskega vezista Daliborja Stevanovica, ki je prekinil sodelovanje z Real Sociedadom in podpisal pogodbo za Maccabi Petah Tikva.

Dalibor Stevanovic ni vec clan španskega kluba Real Sociedada, potem ko je s slednjim prekinil pogodbo. Kariero bo nadaljeval v Izraelu, kamor so ga mediji prodajali že pred casom, sedaj pa je tudi uradno postal novi nogometaš kluba Maccabi Petah Tikva. Kot so sporocili Izraelci, so z obcasnim reprezentantom podpisali enoletno pogodbo, obe strani pa sta se dogovorili še za možnost podaljšanja za dodatno sezono. Nekdanji nogometaš Olimpije in Domžal se je tako le rešil neprijetnega objema Španije, kjer nikoli ni uspel dokazati svojega talenta, s katerim je navduševal na slovenskih zelenicah. Ce bi obveljala pogodba, ki jo je Stevanovic podpisal z Baski, bi moral pri Realu Sociedadu ostati še naslednji dve sezoni, tako pa so jo predcasno prekinili. "Daliborju Stevanovicu se zahvaljujemo za opravljeno delo v casu, ko je bil pri nas, in mu seveda želimo vse najboljše v prihodnosti," so zapisali na uradni spletni strani španskega drugoligaša. Stevanovic je v Španiji sicer igral tudi za Alaves, h kateremu pa je bil v minuli sezoni le posojen.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Argentini za dobro placane nogometaše ni najbolj varno, da ob vecernih urah sami hodijo po ulicah vecjih in tudi manjših mest. V tej sicer vse prej...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje