Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 december 2021
Dida je 'glumac' in bi moral igrati v filmih!
Alfred Jermaniš
Krhin bi ostal v Italiji Krhin bi ostal v Italiji   Video novica Foto novica
Usoda slovenskega reprezentanta Reneja Krhina bo znana po svetovnem prvenstvu, pravi njegov agent. Vezist bo verjetno ostal v Italiji.  
Slovenska mondena oaza v JAR Slovenska mondena oaza v JAR   Video novica Foto novica
Slovenska izbrana vrsta bo v casu svojega bivanja v Južni Afriki deležna vsega ugodja in idilicnega okolja, ki ga ponuja hotel Southern Sun v Sandtonu. 
Zdaj v ospredju aklimatizacija Zdaj v ospredju aklimatizacija   Video novica Foto novica
Matjaž Kek je v družbi Andraža Kirma in Boštjana Cesarja danes prvic v Sandtonu spregovoril pred sedmo silo. Reprezentanca je še v fazi prilagajanja.  
Slovenci srecno prispeli Slovenci srecno prispeli   Video novica Foto novica
Slovenska nogometna reprezentanca je v Južni Afriki! Po dolgem in napornem popotovanju so reprezentanti srecno pristali v Johannesburgu.  
Za Krhina tudi Udinese in Lecce Za Krhina tudi Udinese in Lecce   Video novica Foto novica
Mladi slovenski reprezentant Rene Krhin je na izhodnih vratih evropskega prvaka Interja, po novem pa se za njegove usluge borita tudi Lecce in Udinese.  
Naši odleteli proti Afriki Naši odleteli proti Afriki   Video novica Foto novica
Slovenska nogometna reprezentanca je pet minut pred 18. uro odletela v Južno Afriko. Od reprezentance se je poslovilo okrog sto navijacev. 
Uvodoma nam bo sodil Cilenec Uvodoma nam bo sodil Cilenec   Video novica Foto novica
Znan je sodnik, ki mu je bila zaupana pomembna naloga na prvi tekmi Slovenije na svetovnem prvenstvu. Proti Alžiriji bo delilec pravice Pablo Pozo iz Cila. 
Z Ljubijankicem nic hujšega Z Ljubijankicem nic hujšega   Video novica Foto novica
Ali bo Zlatan Ljubijankic lahko zaigral na SP 2010 ali je vceraj staknil prehudo poškodbo? Selektor Matjaž Kek pravi, da vendarle ne gre za nic hujšega. 
Novakovic ujel Udovica Novakovic ujel Udovica   Video novica Foto novica
Milivoje Novakovic je z dvema zadetkoma proti Novi Zelandiji na vecni lestvici strelcev slovenske reprezentance ujel Saša Udovica. Oba sta dosegla 16 zadetkov. 
Za najboljšo popotnico Za najboljšo popotnico   Video novica Foto novica
Novozelandska nogometna reprezentanca bo zadnji test za Slovenijo pred nedeljskim odhodom v Južno Afriko. Nocojšnja tekma v Ljudskem vrtu se bo zacela ob 20.45.  
Vstopnice so še na voljo Vstopnice so še na voljo   Video novica Foto novica
Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) sporocajo, da je bilo danes do 10. ure na voljo še okrog 2.000 vstopnic za nocojšnjo tekmo proti Novi Zelandiji. 
Killen nocoj ne bo igral Killen nocoj ne bo igral   Video novica Foto novica
Napadalec Middlesbrougha Chris Killen nocoj ne bo igral na prijateljski tekmi med Slovenijo in Novo Zelandijo. Še vedno ni povsem okreval po poškodbi.  
Na voljo še 3.500 vstopnic Na voljo še 3.500 vstopnic   Video novica Foto novica
Iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporocili, da je bilo danes ob 12. uri na prodajnih mestih na voljo še 3.500 vstopnic za jutrišnjo prijateljsko tekmo. 
Tudi Burgic v Avstrijo Tudi Burgic v Avstrijo   Video novica Foto novica
Po Mateju Mavricu, ki se je pred dnevi dogovoril s Kapfenbergom, je v Avstrijo prestopil še en reprezentant - Miran Burgic. Slednji se je dogovoril z Wacker Innsbruckom. 
Prodanih že 7.500 vstopnic Prodanih že 7.500 vstopnic   Video novica Foto novica
Iz vodstva Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporocili, da je pred petkovo prijateljsko tekmo z Novo Zelandijo prodanih že 7.500 vstopnic.  
Odpadli Matic, Šišic in Kelhar Odpadli Matic, Šišic in Kelhar   Video novica Foto novica
Slovenski selektor Matjaž Kek je objavil imena 23 igralcev, ki bodo zastopali barve Slovenije v Južni Afriki. Odpadli so Mirnes Šišic, Darijan Matic in Dejan Kelhar.  
Simic odslej znova Simic odslej znova "amater"   Video novica Foto novica
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS) je na svoji 19. redni seji potrdil napovedano prekinitev delovnega razmerja s predsednikom Ivanom Simicem. 
Mavric bo nadaljeval v Kapfenbergu Mavric bo nadaljeval v Kapfenbergu   Video novica Foto novica
Slovenski reprezentancni branilec Matej Mavric Rožic bo svojo kariero nadaljeval v Avstriji. Za sodelovanje se je dogovoril s prvoligašem Kapfenbergom.  
Kek se mora odlociti do jutri Kek se mora odlociti do jutri   Video novica Foto novica
Selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek bo moral najpozneje do jutri s svojega seznama precrtati tri nogometaše. V JAR potuje 23 nogometašev.  
Zlajo dvakrat proti Tirolcem Zlajo dvakrat proti Tirolcem   Video novica Foto novica
Slovenska reprezentanca je danes odigrala prijateljsko srecanje proti italijanskem nižjeligašu Südtirolu in slavila z rezultatom 3:0. Dvakrat je zadel Zlatan Ljubijankic. 
Mavric zapušca Nemcijo Mavric zapušca Nemcijo   Video novica Foto novica
Matej Mavric Rožic se trenutno nahaja na pripravah v Brunicu, vendar si je medtem že uspel najti nov klub. Zapustil bo Nemcijo, s svojim novim klubom pa podpisal triletno pogodbo.  
Novakovic trenira z ostalimi Novakovic trenira z ostalimi   Video novica Foto novica
Milivoje Novakovic, ki ima že dalj casa težave s preponami, je danes treniral s svojimi soigralci. Rene Krhin v dvoboju z Zlatkom Dedicem razbil arkado. 
Slovenija na 25. mestu Slovenija na 25. mestu   Video novica Foto novica
Slovenska izbrana vrsta je na najnovejši jakostni lestvici FIFA izgubila dve mesti in bo na svetovnem prvenstvu v JAR nastopila kot 25. reprezentanca sveta.  
Novakovic še ne trenira Novakovic še ne trenira   Video novica Foto novica
Slovenska reprezentanca dela s polno paro. Selektor Matjaž Kek s svojimi nogometaši pridno dela v italijanskem Brunicu. V torek gostje na cilju etape Gira.  
Po Brdu pri Kranju v Brunico Po Brdu pri Kranju v Brunico   Video novica Foto novica
Slovenska reprezentanca se je na Brdu pri Kranju še zadnjic predstavila pred odhodom na priprave v Brunico. Matjaž Kek pravi, da se Slovenija lahko zanese nanje.  
Odpadla Vršic in Burgic Odpadla Vršic in Burgic   Video novica Foto novica
Matjaž Kek se je odlocil. Med šestindvajseterico, ki bo odpotovala na priprave v Brunico, ne bo Aleksandra Rajcevica, Jana Koprivca, Mirana Burgica in Dareta Vršica.  
Danes slovo štirih Danes slovo štirih   Video novica Foto novica
Jan Koprivec, Aleksander Rajcevic in še dva. Komu se bo danes za sodelovanje zahvalil selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek? 
NZS priporoca cepljenje NZS priporoca cepljenje   Video novica Foto novica
Nogometna zveza Slovenije je navijacem, ki se bodo odpravili na SP v Južno Afriko, priporocila, naj se preventivno cepijo pred morebitnimi okužbami. 
Pohorje nudi odlicne pogoje Pohorje nudi odlicne pogoje   Video novica Foto novica
Slovenska nogometna reprezentanca se pod Pohorjem pripravlja na svetovno prvenstvo. Danes je treniralo 18 nogometašev, Milivoje Novakovic je zgolj tekel.  
Reprezentanti prvic trenirali Reprezentanti prvic trenirali   Video novica Foto novica
Slovenska nogometna reprezentanca je v Mariboru danes opravila svoj prvi trening v sklopu priprav na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.  
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson še dandanes pomni 13. april leta 1996, ko so po njegovem prepricanju sodec njegovi varovanci srecanje s S...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje